KbrNr26 Nesrincente ohoo sen erken başlamışsın canım dur daha asıl 35-36 ya gelince gör sen heyecanı, telaşı 😏
KbrNr26 Mirasu1 bende aynı duyguları yaşıyorum zaman biran önce geçsin diye ne yapacağımı şaşırdım artık 😊😊
KbrNr26 Melikeakkc Allah yardımcın olsun inşaAllah sağlıkla, sıhhatle yavruna kavuş inşaAllah canım benim 🙏🥰
KbrNr26 Bircanderin oyy inşaAllah sağlıkla, sıhhatle, hayırlısıyla alırız kucağımıza evlatlarımızı canım benim 🥰
KbrNr26 EB1661 aminnn inşaAllah canım benim sağlıkla, sıhhatle hayırlısıyla evlatlarımıza kavuşalım inşaAllah 🙏🥰
KbrNr26 Bermel61 oyyy maşallah ☺️ Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşaAllah canım benim 😘
KbrNr26 Braark daha dur canım asıl 35-36 dan sonra başlıyor o psikoloji 😏 sonra ufacık bi sancı giriyor konuyla alakası yok belki ama hemen şüphe duyuyorsun acaba doğum sancısı mı bu diye 😜
KbrNr26 Ozzzzzz yaaa Allah yardımcın olsun inşaAllah kolaylıkla, hayırlısıyla alırsın evladını kucağına 🙏🥰
KbrNr26 malatya4444 Allah yardımcın olsun inşaAllah sağlıkla kucağına alırsın evladını canım benim 🙏☺️
KbrNr26 rodin123 Canım benim dualarım seninle inşaAllah çok kolay geçer hemencecik sağlıkla alırsın evladını kucağına 🙏 Gelişmelerden haberdar et mutlaka
rodin123 KbrNr26 cok şükür doğduk iyiyiz ikimizde biraz ağrılarım var onlarda normal yavaş yavaş iyileşecek
Camurcu MihricanA benim sıpa da ilerde gidiyor inşallah biran evvel sancim gelirde doğururum normal bekliyorsan inşallah sende biran önce kucağına alırsın 😊 37+2 deyim ama zaman sanki çakıldı yerine hiç geçmiyor