Aloneanqel KbrNr26 yaa gerçekten mi canımm 🙏🏻 Doktorun normal doğuma engel değil mi dedi? Bebeğe bulaşmaz mıymış normal doğumda sordun mu? Haftaya kadar çatlicam meraktan 🙈
KbrNr26 Aloneanqel canım benim kan değerlerimde enfeksiyon yüksek çıkıyor ama doktorum bu daha önce geçirmiş olduğun enfeksiyon da olabilir dedi, şuan idrarında yanma falan oluyor mu diye sordu yok dedim, o da normal doğuma engel olmayacağını söyledi
haziranin25i KbrNr26 tahmini doğum 26 ocak 6 şubat arası ama kızım ne zaman gelmek ister bilemiyorum 🤰🏻 şuan 35+3 deyiz 🙈
Merveakbulutt KbrNr26 38+3 olduk nişan geldi açıklığımızda 3 cm olmuş hayırlısı ile kavuşama gününü bekliyoruz 🙏💙
KbrNr26 Merveakbulutt Rabbim hayırlısıyla kavuşmayı nasip etsin inşaAllah, hayırlı, sağlıklı uzun ömürleri olsun evladının 😍
Mevreee miiracates ay valla ne bilim ben o zamanlar hissetcem diye nefes bile almıdum😂 ama tık yoktu tabi😂
miiracates Mevreee herkes de degisiyor bende hissetmem nede olsa diye pek takmiyordum😅 sonra bi baktim pit pit diye hareketler hissetmeye basladim😊
Busracobann Aloneanqel yok canım romatizma var bende erkenden kanala yerleşti ve yumuşama oldu 32 de tansiyon yüksekliğiyle beraber 3 hafta dayanır dedi doktorum öyle de oldu suyum geldi beraberinde nisan açılma gecesine suni şancı sonrasında acil sezeryan oldum
Aloneanqel Busracobann tansiyon da çok fazla etkiliyor bebeği gerçekten. Allahım hepimizin yavrusunu bağışlasın inşallah. Herkes için hakkında ne hayırlısıysa onu nasip etsin Rabbim 🙏🏻🙏🏻