Aloneanqel KbrNr26 33+4 çok şükür 🙏🏻 Kızlar ya enfeksiyon olup da normal doğum yerine sezeryan olan var mı? Yani doktorlar acaba enfeksiyon u fazla olan gebelere normal doğumu öneriyor mu?
Busracobann Aloneanqel canım 35+4 de suyum geldi zaten.erken doğum riskim vardı gecesi suni şancı verildi ama kan değerlerim yüksek olduğu için beyaz kurem yükselmiş acil sezeryan â alındım bebeğim zarar görmesin diye
KbrNr26 Aloneanqel bende de enfeksiyon genelde yüksek çıkıyor ama doktorum bana normal doğum için engel değil dedi inşaAllah sağlıkla alırsın kucağına evladını 🙏😊
Aloneanqel Busracobann enfeksiyon dan dolayı mı canım erken doğum oldu? Allahım bağışlasın yavrunu sana🙏🏻
KbrNr26 Ayra hiç merak etme canım benim bende öyle diyordum geçmiyor geçmiyor diye ama asıl o Zamanlar en kolay geçenlermiş, 35 e geldikten sonra hiçten geçmiyor, heyecan başlıyor, telaş başlıyor, korku başlıyor, panik başlıyor, acayip duygular ☺️
Busracobann Aloneanqel yok canım romatizma var bende erkenden kanala yerleşti ve yumuşama oldu 32 de tansiyon yüksekliğiyle beraber 3 hafta dayanır dedi doktorum öyle de oldu suyum geldi beraberinde nisan açılma gecesine suni şancı sonrasında acil sezeryan oldum
KbrNr26 Baybymucize Allah yardımcın olsun inşaAllah canım hayırlısıyla, sağlıkla evladını alırsın kucağına inşaAllah
Aloneanqel KbrNr26 yaa gerçekten mi canımm 🙏🏻 Doktorun normal doğuma engel değil mi dedi? Bebeğe bulaşmaz mıymış normal doğumda sordun mu? Haftaya kadar çatlicam meraktan 🙈
KbrNr26 Sevgi1907 Rabbim sağlıkla, hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşaAllah canım benim 🙏☺️
Sevgi1907 KbrNr26 amin canim amin hepimiz saglikla kucagimiza almayi nasip etsin inşallah darisida isteyen dileyen herkese nasip etsin inşallah bu duyguyu 🤲 🤲 🙏🙏
KbrNr26 biranneikikedi selammm 🤗 amin inşaAllah hepimiz sağlıkla, hayırlısıyla kucağımıza alalım evlatlarımızı inşaAllah 🙏🥰🥰
KbrNr26 Mirasu1 bende aynı duyguları yaşıyorum zaman biran önce geçsin diye ne yapacağımı şaşırdım artık 😊😊