corekotu_1 Ipek1234 benim 6 gunum kaldi sozde. 39 haftaligim ama doguma dair hicbir belirtim yok nasil olacak hic bilmiyorum ilk gebeligim birde 🤔🙄😣
Sedagll Ahh ahh geçen sene bende böyle yazıyordum:)) duygulandi.. kızlar geçmiyor sanıyorsunuz demi ben de öyle sanıyordum şimdi 11 aylık bile.. :)))
Nezkavran Tugbaoztrkmn ocak 3.haftası kac haftalık oluyorsunuz 35+2 haftalığım bende ocak 30 görünüyor doğum erken gelir mi bilmem ama 🤗
Defnesare 36+4 haftalığız. 11 Ocakta doğum var 2.sezaryen olacak bu🤗 ilki erkekti bu da kız. Kavuşmak için gün sayıyoruz. Hepimiz sağlıcakla kavuşalım inşallah🤲
Elidamla35 Bugün elbiselerin bir kısmını yıkamaya basladık çok şükür dolaba yerleşecek ütülenecek birde çantam hazırlanacak başkada bi eksiğimiz kalmıyor allahın izniyle :) 35+3 olduk
Baharata Ipek1234 38+0 son 14 gün kaldı minik oğlumu kucağıma almaya 💙 tüm hazırlıklar bitti ara ara sancılar giriyo bakalım ne zaman gelicek minik sıpa
Zngn0435 Ipek1234 Ben de Konyadayım ve son 12 gün kaldı 💃 Şu an 38+2 yiz.Normal doğum olacak gibi duruyor şimdilik ancak hiçbir belirtim yok. Ocak da gelsin de keyfi ne zaman isterse o zaman gelsin oğluşum 😊