19231923 Ipek1234 38+3 üm ocakta olcak inşallah doğumum 😂 herşeyim 32 de bitmişti 34 tede temizliği bitirmiştim tez canlıyım ben çünkü 😂 şimdi de Şafak sayıyoruz bakalım ne zaman ceee yapçak bize 😂
NurSema01 36+1deyim şu an bile doğurmak isterim 🙄 geceleri tuvalete gitmekten uyuyamaz oldum yataktan kalkmak zaten ayrı bi sorun 🤭
hazal_prensesim2021 Ipek1234 18 ocak insalllah hayırlısıyla hersryimiz tamam çok şükür beklemedeyiz artık🙏Alllah hepimize doğum kolaylığı versin sağlıkla kavuşmayı nasip etsin bebislere insalllah🙏🤗
Tugbaoztrkmn Ipek1234 selam Konya’dan ben ☺️ 35+3haftalığız ocak3.haftası gibi olur doğum büyük ihtimalle hazırlıklar bitmedi henüz temizlik var beşik dolap gelicek onları bekliyorum diğer hazırlıklar tamam Kıyafetler yıkandı ütülendi çanta hazırlandı ☺️
Nezkavran Tugbaoztrkmn ocak 3.haftası kac haftalık oluyorsunuz 35+2 haftalığım bende ocak 30 görünüyor doğum erken gelir mi bilmem ama 🤗
Nezkavran Ipek1234 35+2 çantam kaldı hazırlanacak birdee dip köşe ev temizliğiii🙄 Son haftalara bıraktım calıstıgımdan dolayı 37 sonrası onlarıda halledeceğimmm🥰
B0220 Ipek1234 son gün 14 Ocak ama belki daha erken gelir belli olmaz 💁🏻♀️😍👩👧🧿 hazırlığım tamam gelmesini bekliyoruz hayırla sağlıkla gelsin inşallah🤲🏻♥️🥰🧿
corekotu_1 Ipek1234 benim 6 gunum kaldi sozde. 39 haftaligim ama doguma dair hicbir belirtim yok nasil olacak hic bilmiyorum ilk gebeligim birde 🤔🙄😣
Sedagll Ahh ahh geçen sene bende böyle yazıyordum:)) duygulandi.. kızlar geçmiyor sanıyorsunuz demi ben de öyle sanıyordum şimdi 11 aylık bile.. :)))