Emiss1108 Sinhur cnm ben Genesiste Fatma tanılır çağırana gidiyorum memnunum siz niye genesisten memnun kalmadınız ki
Sinhur Emiss1108 doktorun adını hatırlamıyorum ama ne hamileye nede hastaya nasıl davranılır bilmiyorlar paranla rezil oluyorsun ,yani bana göre tabi
Emiss1108 Sinhur bilmiyorum ki cnm ben memnunun özellklede doktorumdan memnunun bnm için tek sorun doktorumun aşırı yoğun olması onun dışnda skntı yok
Gulten27 hazal544 inayet Topçuoğlu savaş erdem gidiyorum çok memnunum doktorumdan yani bir devlet hastanesi olmasına rağmen çok iyi bir doktora gidiyorum
hazal544 Gulten27 bende biliyorum o doktoru baya söylüyorlar iyi diye, ben virüs falan var diye devlete cesaret edemiyom yaa, Hatem hastanesi Nazan Özdemire gidiyorum. sen randevu alıp mı gidiyorsun
Ysmnbdl akdg95 2 aylık gebeyim doğum moduna geçmedim daha onları bilmiyorum maalesef 😄 ama doğuma Kayseri’ye gidecem inşallah 🙏🏻
Ysmnbdl akdg95 medical parkta Merve Cavidan vardı o da çok iyiydi ama hastane normalin üstünde pahalı Büyük Anadolu yu tercih ettim 😊
findikkurdu2 caglanurr ben sizin yazdığınız gördüm sonra forumda iletilerimde geri bulmyinca cevaplayamadim. Kusura bakmayın lütfen ben hem selaminizi ilettim semra hanima çokta memnun kaldı , geciekn cevabimin kusuruna bakmayin lütfen 🌼🌼
Homeless20 sevdamoms7 ben bu yaz taşındım daha hatta yaz bitince eylülde 😂😂 çok gitmedim o yüzden 1-2 anca :)