Tkara HaleErhan Sincan’da Hüseyin pehlivan cok iyi bi doktordu ama bana uzak orası maalesef araştırmak isterseniz aklınızda olsun istersiniz bende suan doktor arayışındayım
HaleErhan Tkara özele mi yoksa devlete mi gitmek istiyosun eger özele gitmek istiyosan benm doktorm cok iyi ben memnunum eger düşünürsen bende onu tavsiye edebilirim sna nrde oturuyorsun bilmiyorum ama
emosevk sakizagacioneriyor maşallah Rabbim hayırlısıyla sağlıcakla kucaklarımıza almayı nasip eylesin inşallah
sevdamoms7 Homeless20 merhaba istasyon caddesinde oturuyorum Eryaman tren istasyonuna çok yakın 😊 sen neresindesin
Tkara HaleErhan Sincan koru hastanesindeydi suan ata plaza da yer açtı sanırım , ilk doğumumda ve 15 dakika da doğum yaptım rahat biri , ebesi Büşra hanım da çok çok iyiydi
T06Y13 tontirikkannesii Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bişey soracağım ben tam bugün altı haftalık olsun ve bugün doktora gittik kese bayağa büyümüş hemen gördü ama bebeği göremedik kalbide duymadık normal mi acaba güventıpda İsa beye girmiştim ama artık aeyithan gitmeyi düşünüyorum ama biraz aklım kaldı
Homeless20 sevdamoms7 ben bu yaz taşındım daha hatta yaz bitince eylülde 😂😂 çok gitmedim o yüzden 1-2 anca :)