Nadireela Nzrtnrvrdi Şimdi iyim şukur bebegimdede bi sıkınti yok ama zor geçti çok fazla vücut ağrım oldu sürekli parol içmek zorunda kaldim
T06Y13 tontirikkannesii Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bişey soracağım ben tam bugün altı haftalık olsun ve bugün doktora gittik kese bayağa büyümüş hemen gördü ama bebeği göremedik kalbide duymadık normal mi acaba güventıpda İsa beye girmiştim ama artık aeyithan gitmeyi düşünüyorum ama biraz aklım kaldı
tontirikkannesii T06Y13 aklınıza kötü bir şey getirmeyin ben 7. Haftada duydum kalp atışını. Doktorun neden duymadığın hakkında bir şey söylemedi mi?
T06Y13 tontirikkannesii yok herşey normal dedi güne göre kese gayet iyi dış gebelik yok dedi normal bebek daha küçük dedi alttan baksak görebiliriz ana gerek yok haftaya gelin dedi
hazal544 Gulten27 bende biliyorum o doktoru baya söylüyorlar iyi diye, ben virüs falan var diye devlete cesaret edemiyom yaa, Hatem hastanesi Nazan Özdemire gidiyorum. sen randevu alıp mı gidiyorsun
Gulten27 hazal544 yok cnm randevu almıyorum bide özel hastaneler şuan çok pahalı bu pandemi döneminde devlette annelik hakkı diye bişey varmis ondan da yararlanıyoruz çok iyi virüsten korkma cnm her hastanede var ztn HES koduna bakıp öyle aliyo güvenlik kovid geçirip geçirmediğimiz orda cikiyomus gönül rahatlığı ile gidebilirsin
Emiss1108 Sinhur bilmiyorum ki cnm ben memnunun özellklede doktorumdan memnunun bnm için tek sorun doktorumun aşırı yoğun olması onun dışnda skntı yok
Gunessinannesi1 gulsahcoskun bende bulent kayhan a gidiyorum ama.medicabil recep beye gecicem sanirim
hazal544 Gulten27 sen Göllüce demi yapmayı düşünüyorsun doğumu, bide doktorun numarası var mı sende bir sıkıntı olduğunda arayabiliyor musun
Nzrtnrvrdi Nadireela selam yanlış hatırlamıyorsam bugün doktor kontrolüne gidecektiniz. Sezeryan için gün verdi mi ?
Tkara HaleErhan Sincan koru hastanesindeydi suan ata plaza da yer açtı sanırım , ilk doğumumda ve 15 dakika da doğum yaptım rahat biri , ebesi Büşra hanım da çok çok iyiydi