HaleErhan SenaUysal bende sincan da oturuyorm canım normalde özele gidiyorum kontrollerime ama sehir hastanesine kontrole gittim bugun ilk defa
Susen-merve Buslee benimki hiç yüzünü göstermiyo ellerinle yüzünü kapatıyo. Erkek benim bu yıl herkesin erkek kız olarak 2 kişi biliyorum biri sen biri Bi arkadaşım 😃 isim neydi senin 😃
Tuha hafsa0211 16 olduk canım aminn inşallah sende sağlıkla kucağına alırsın 🥰 senin kaç haftalık oldu?
Ysmnbdl akdg95 2 aylık gebeyim doğum moduna geçmedim daha onları bilmiyorum maalesef 😄 ama doğuma Kayseri’ye gidecem inşallah 🙏🏻
akdg95 Ysmnbdl bende medicana bulent sürücü. İkinci gebeliğin oğlumun da doktoru bulent bey çok memnunum cok iyi bir.doktor. ama suanda medicana da ve oranin ücretleri gereksiz pahalı dogum için 6000 tl dediler
Ysmnbdl akdg95 medical parkta Merve Cavidan vardı o da çok iyiydi ama hastane normalin üstünde pahalı Büyük Anadolu yu tercih ettim 😊
Nadireela Nzrtnrvrdi bende ayın 6 sına buldum bundan sonra iki haftaya bir gel dedi doktor zaten sezeryanada gün vermiyolar diye biliyorum sonlarina doğru veriyolar
Tkara HaleErhan Sincan’da Hüseyin pehlivan cok iyi bi doktordu ama bana uzak orası maalesef araştırmak isterseniz aklınızda olsun istersiniz bende suan doktor arayışındayım