Rivadan ikiponcik_annesi rica ederim ne demek tabii sadece bir tekniğini gösteriyor. HavAlar soğuk diye bacaklarınıa kıvırdığı bezleri çapraz yapıp üstüne kadar çıkartıyorum. Sıcacık oluyor minnoşum kanguru misali cebe giriyor 🤣🤣
ikiponcik_annesi Rivadan Rivadan olsun vide olması kullanım şeklini görmem açısından iyi oldu 😊 valla kızımda hiç böyle şeyler kullanmadığm için biraz cahilim bu konularda 🙈🙈
esraaoz Feride34 o zaman durma koş ve al😂😂ben e bebekten 120tlye baby plus markasını almıştım 3kademeli oluyo çok memnunum
Rivadan ikiponcik_annesi estağfurullah bende 3. Çocuktan sonra kullanmaya başladım 🙈🙈 öbürlerin zamanında böyle şeyler çok rağbetde değildi kızım 13 yaşında oğlum 11 yaşında yeni minnoş oğlumda 3 aylık. Aslında bende çok cahilim bir sürü benim bilmediğim şeyler var
ikiponcik_annesi Rivadan Oyy maşallah Allah bağışlasın ne güzel rabbim hayırlı evlat eylesin 🥰 bende kızımda hiç bilmiyodum valla işte öğreniyoruz napalım 😊😊
Momcans Ben chicco 4 in 1 hug diye bir urun var onu aldim biraz pahali gelebilir ama evde heryere tekerlekli oldgu icin rahatlikla tasiyabilirsinz evde cok kalabalik olmasin tek ürünle halledeyim diyorsaniz ben öneririm (hamileyim daha kullanamadim)😂
Elifyali Feride34 ben aldm kullanrm bence gerekli die de dusunyrm is yaparken faaln onn ustune koyarz yanmzda durur… Bence birazda ksiyle alakali ya kullanip kullanmmk alir hic denemmstr kullanmz sonra iste cok gereksz aldm ama kullanmdm die yorum yapar… E aldm kullanm die kullansaydn gerekli derdin…
Rivadan ikiponcik_annesi çok teşekkür ederim rabbim cümlemizin evladını bağışlasın tüm kötülüklerden kötü niyetli insanlardan korusun 🙏🙏 aynen valla öğreniyoruz artık yeni nesile ayak uydurmaya çalışıyoruz
annee27 Lady-pnkk ev tipi tabikide pusete biyerden sonra sigmiyorlar puset anakucaginn yerini tutmaz ben ikisinide aldim ama.puseti arabamiz icin almistik suanki aklim.olsa elektrikli anakucagi alirdim yeniden hamileyim esimden elektrikli olanlarindan istiyorum tecrubeli biri olarak sen beni dinle buyuk kolaylik ilk 3 ay onda uyuttum simdide icine koyuyorum takiliyor orda 😅 ama gucun varsa eleltrikli kendiliginden sallanandan al o sallasin sen yemegini ye cayini ic isiningucunu yap