Camurcu tugce_25 valla ben hiç bir şey yapmadım çünkü bi tanıdığım her şeyi yapmıştı inadına da çatlamışti bende hiç yapmadım 28. Haftada ufak iki çatlakla başladım şimdi komple karnımı kapladı. Amaan napalım kuşum ya doğal şeyler bunlar doğal bi süreç yapacak bisiy yok anne olmak kolay değil 😂😂
tugce_25 Camurcu Ayn bebişler sağlıkli doğsun bnimde bu ağrılarım geçsin ne yapayım çatlak da olsun eşimden başka kimse görmüyor zaten 😁 onun yüzünden
gamzedefnee 1235 ins bebislerimizi sağ salim kucagimiza alırız zaman yaklaştıkça herşeyden tedirgin olmaya basladim
gamzedefnee tugce_25 Rabbim yardımcın olsun canım ben de çok şükür bulantı ağrı yok ama yine de kendime kafayı takacak biseyler buluyorum
tashilal59 tugce_25 catlak zamanla geciyor merak etme benim ilk gebeligim de asırı catlamıstı su an 4 yasını gecti oglum zamanla rengi ten rengine dönüyor birde ben her banyoda keseledim catlaklarımı falan cok faydası oldu dogumdan sonra iyilesip hersey normale döndüğünde sende yavastan kese işine basla derim 🥰 su an da 35 haftalık hamileyim yeni catlagım olmadı insallah olmaz ama tabi dogumdan sonra yine baslraım bende keselemeye karnımı 😄
Astunazmn ooomammamia1 ah kuzum bnde varya hele yemegi fazla kacrdiysam nefes alamıyorum resmen ya okdr zor ki yatiom bi dert kalkiom bi dert bole agizdan gaz cikarmak bi dert elhamdulillah şikayet gbi olmasin da zormus bu son ay
tugce_25 Camurcu Öyle çok takılmıyorum bazılari bi hallere triplere girmişler desen ki ömrun sonu 😊 çok abartıyolar lazere girenler yaktıranlar ameliat olanlar milyarlik krem alanlar daha neler neler
Camurcu tugce_25 ay yok valla hiç takamam kuzum dediğim gibi normal bi süreç bu bunlarda bebeklerimizden bizlere hatıra kalsın 😊
esrtsc27 tugce_25 36+2 ayy ben en fazla kendimi almışımdır diyordum 😂 17 kg da ben aldım 🥺 Valla ağırlaştık, gece yatamıyorum, ellerimde de karpal tünel sendromu var sanırım uyuşuyor ve parmaklarım ağrıyor, ayakkabılarım olmuyor falan yuvarlanıp gidiyoruz 😂
tugce_25 esrtsc27 sendeki sendromu da ilk defa duydum hamilelikte de birsürü sendrom var maşallah bitirdi bu sendromlar bizi 😊
esrtsc27 tugce_25 hiç sorma 😂😂 hayırlısıyla doğsalar. Her şey tamam bir oğlumun gelmesi kaldı bakalım yarın randevum var ne alemdeyiz 🤭