Camurcu tugce_25 ay yok valla hiç takamam kuzum dediğim gibi normal bi süreç bu bunlarda bebeklerimizden bizlere hatıra kalsın 😊
esrtsc27 tugce_25 36+2 ayy ben en fazla kendimi almışımdır diyordum 😂 17 kg da ben aldım 🥺 Valla ağırlaştık, gece yatamıyorum, ellerimde de karpal tünel sendromu var sanırım uyuşuyor ve parmaklarım ağrıyor, ayakkabılarım olmuyor falan yuvarlanıp gidiyoruz 😂
tugce_25 esrtsc27 sendeki sendromu da ilk defa duydum hamilelikte de birsürü sendrom var maşallah bitirdi bu sendromlar bizi 😊
esrtsc27 tugce_25 hiç sorma 😂😂 hayırlısıyla doğsalar. Her şey tamam bir oğlumun gelmesi kaldı bakalım yarın randevum var ne alemdeyiz 🤭
tugce_25 esrtsc27 herkesin randevusu pazartesi sözleşmiş gibi normslde bnde pzrts gidiyodum randevu dolmuş salı gidicem
gamzelim2234 @tugce_25 bende 36.haftaya girmek üzereyim 13 kilo aldım sık sık regl sancısı gibi hafif ağrılarım oluyor ama doktor normal dedi artık 37 de falan doğursam ne güzel olur diyorum zor geçiyor son günler 😣
tugce_25 gamzelim2234 evet regl ağrıları zorluyo helede bel ağrısi Allahim düşmanıma vermesin sağlıkla alalım kucağımıza ins
gamzelim2234 @tugce_25 kesinlikle belden kasıklara vuruyor aha diyorum doğuruyorum galiba ☺️ Hayırlısıyla sağlıkla bir kucağımıza alsaydık
tugce_25 gamzelim2234 zaten bnim kusmam bide migde yanmam meşur oldu doğunca 1 gun boyunca hersey iycem ins
Attoya tugce_25 benim sertleşmelerim başladı, nst’de kasılma çıktı bugün ilk defa. Ağrım, açılmam yok inşallah bekler yavrum bir hafta daha🙏
Attoya tugce_25 benim baya düzenli aralıklarla yalancı kasılmam oluyo dünden beri😕 bir hafta daha dayansa rahatlicam.
Astunazmn tugce_25 vala sanci yokda artik Kasiklarim feci aciyor bebeis asagi dusuyor yavastan donerken kalkrken zorlanıyorum mide yanmam hafiften gecti gbi ah bide heycan var dog korkusu hepsi bi arada
Astunazmn tugce_25 :) kiz bnde istiom da bi taraftan da korku var ya bnde hastane korkusu doktor ebe korkusu var hic güvenmiyorum burdaki hastane de ozelde ayni halt igdir da
Astunazmn ooomammamia1 ah kuzum bnde varya hele yemegi fazla kacrdiysam nefes alamıyorum resmen ya okdr zor ki yatiom bi dert kalkiom bi dert bole agizdan gaz cikarmak bi dert elhamdulillah şikayet gbi olmasin da zormus bu son ay