T06Y13 Melisa_eker güzel cevabınız için teşekkür ederim ama inanın ne olsu bende anlamdım beş yıl bekledim öğrendim sevindim ama sonra değişik bir korku iç sıkıntısı girdi özelllikle akşamları sonra oturup ağladım dedim ben çok sevinemedim kesin iyi anne olmayacağım ben kötü bir anneyim ki benimseyemedim kesin doğumdan sonra da böyle olacak bebeğim benim gibi bir anneyi haketmiyor diye çöm saçma düşünceler girdi ama hiç böyle olacağını düşünmemiştim ama ona birşey olacak diye de çok korkuyorum 🥺🥺🥺😞
Melisa_eker T06Y13 Bende bazen diyorum ki yollarda ulrasyon cihazları olsa da her şüpheye düştüğümde gidip baksam diyorum.😂🤭Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.Bişey olmaz inşallah takma canım o kadar.😊
bngs_irem Sulearas bende geçen hafta 4mm öğrendim . Yarın tekrar gidicem belki görürüm bebişi:)) hayırlısı olsun inşallah sende görürsün canım
Havvanr68 Sulearas evet bence de herkeste değişiyor bende hamileliğimi 4 haftalıkken ögrendim kese görünüyordu
miray2015 Gozzdeeeee Gozzdeeeee instgramda çağrı gülümser doktor var oraya dm den sonucu atabilirsiniz hemen cevapliyor🌸
Suleylul @Busraozzz 6 haftadayım ıkıncı gebelıgım çok endıselıyım dogumumla alakalı 😂 umarım sağlıklı bi şekilde bebeklerimizi kucağımıza alırız hepımız❣️
Meva27 Busraozzz bugün tam 5. haftamızdayız, keseyi gördük çok şükür , 10 gün sonraya randevu aldık kalp atışı için , şimdilik hiçbir şikayetim yok , ama tabi ara ara hafif kasık ağrısı oluyor ☺️
Nurtrky Meva27 maşallah sağlıkla alın kucağınza acaba son adet tarihiniz nedir bende keseyi görmeyi bekliyorumda
Suleylul Arkadaşlar 6 haftadayım 16 kasım son adet tarıhım Zübeyde hanım hastanesine gittim vajınal muayene istedi girer girmez kapıdan ultrasonları eskıymıs sanırım kabul etmedim şimdi korkuyorum doktora gitmeye onlarda ıster diye ıkıncı dogumum olacak ama ben çok korkuyorum psıkolojık olarak çok kötüyüm
Banuasya Suleylul bende vajinal baktirma taraftarı degilim özellikle gebeligin ilk haftalarinda benimde ikinci doğum olacak
gzhm1605 Suleylul korkmayın sızınle aynıyız 14 kasım benımde alttan muayene yaptırdım ben hıcbır sorun olmuyor tedirgin olmayın
kahve-cekirdegim bngs_irem bende böyle bir terim yok nerede yazıyor acaba bulamadım doktorum sa söylemedim
kahve-cekirdegim bngs_irem [url=https://hizliresim.com/uKo4G4][img]https://i.hizliresim.com/uKo4G4.jpg[/img][/url]
Gulten27 Nurhayat92 benim 18+0 haftaligim ilk haftalarda bebek rahmme yerleştiği için oluyo bu ağrılar cnm
bngs_irem kahve-cekirdegim bilemedim canım burda yazmıyor sanırım yansımadan gözükmemiş yanlışda olmasın. Benim sağ altta yazıyor direkt.
kahve-cekirdegim bngs_irem evet çok kalitesiz bir görüntü normalde çok güzel göründü doktor bariz burdayım diyor dedi gösterdi baya belliydi ama bu resim bembeyaz çok kötü bende anlamadım nerede yazıyor