Oznesiz BuSee_ bugün doktora gittim 4 ün son günleriymiş sanırım değerlerden anladı, çarşmba kese görmeye gel dedi, kasıklarımdaki o şey bugün yok sadece ara ara bel ağrım var BuSee_
BuSee_ Oznesiz ay inşallah keseyide görürsün kuzum sonrada kalp atışı 😍 benim eşim görevde olduğundan gidemiyorum taaa 6+3 te gideceğim umarım o zaman bende hem kese hem kalp atışını duyarım
Aysenur_51 Busraozzz 7+3 deyiz bulantı kusma halsizlik baş dönmesi hepsi var bir de şu ara gece sırt ağrısı çok oluyor zor geçeceğe benziyor ama hayırlısı🙊
busracnbk Busraozzz 6+2 deyim henüz keseyi göremedik perşembe gidicez doktora bulantı falan bi şikayetim yok şimdilik 🙏🏼 1 haftadır lekelenmem devam ediyo ama bu kadar sürmesi normal mi acaba ?
Asil_Egem busracnbk peki kesenin görünmemesi normalmiymiş yani doktor ne diyor bu konuda benim de 24 günlük kese görünmediği için endişeleniyorum
gzhm1605 busracnbk Merhaba! Bende 6+2 haftalıgım henüz kalp atıslarını duyamadık cok meraktayım kalp atıslarını duyarsanız msj atarmısınız
Sulearas Busraozzz 5+4 hamileyim kasık agrılarım yok bi belirti de yok kesmeyi gprduk gecen hafta yarın kontrolu var kalp atıslarını beklıyorum ❤️❤️❤️❤️
bngs_irem Sulearas bende geçen hafta 4mm öğrendim . Yarın tekrar gidicem belki görürüm bebişi:)) hayırlısı olsun inşallah sende görürsün canım
Havvanr68 Sulearas evet bence de herkeste değişiyor bende hamileliğimi 4 haftalıkken ögrendim kese görünüyordu
Banubaytok Hafize_17 bende yatiyom ama kan sulandırıcı hap kullanman iyi değil ki daha çok düşüğe sebeb olur bende yatiyom 4 aydır halada yatacam
Hafize_17 Banubaytok daha önce düşük yaptığım ve ailemde de düşük öyküsü olduğu için doktorum genetik test istedi ve pıhtı atma riskim olduğu için başladı yoksa bende çok memnun değilim hergün iğne yapmaktan 🤷♀️
Smggrr Oznesiz benımde sağ kasıgım agrıyordu sag bacagım hep uyuşuyorsu ılk zamanlar suan 14+3 olduk bulantılarım azaldı cok sukur %70 erkek dedı doktor 😊