Archaeologist Busraozzz Merhaba güzel anneler bende aranıza yeni katıldım🤗bizde 11+4. Haftadayız carsamba günü ikili tarama testi yapılacak.
Banuasya Zeyzey16 önce evde iki kere test yaptım adetim 4 gün geçince pozitif çıktı ertesi günde kan testi yaptırdım
kahve-cekirdegim bngs_irem bebekle ilgili bişey söylemedi bende soramadım :) kese bariz belli dedi kese çevresi yuvarlak güzel dedi düşük riski yok güzel yerleşmiş dedi 4.5 haftalık gibi dedi 10gün sonra kalp atışı için çağırdı canım 😊🧿
Edaaa09 Busraozzz progestan kullanıyorum kasık batmalarim oluyor akintim da çok geçen haffta kalp atışını duydum çok şükür❤
Malidlgz kahve-cekirdegim bende aynı şuan 5 haftalık 6ya yaklaştık on gün sonra gel kalp atışı duyalım dedi❤️
DUAMSIN Mucizem_0652 ya bizde 5 haftalığız kese için 5+2 yeterli mi acaba bizde Perşembe gideceğiz de
Zeynep_ayaz 9+5 gunlugum sabah bulantilarim birazda halsizlik var 🤗 ama olsun melegim icin herseye deger ikinci hamilelik bu arada 🥰🙏
45K27K AcemiAnnee20 bende azalır mı acaba diyordum. Artık kuru incirler kayısılar cevizler inşallah sağlıkla geçiririz 🤲🏼
kahve-cekirdegim DUAMSIN bugün gördüm keseyi 3 gün önce 2137idi bugün 7 8 binlerde olabilir ama baktırmadım
45K27K Mls_mls02 karnım akşama kocaman çıkıyor. Pantolonlarımın düğmeleri hep açık. Bir kilo aldım ama şişkinlik çok. Suyu çok içerim severim 😋sizin karnınız çıktı mı
Rhme Busraozzz 8+1 haftalıktan halsizlik ve uyku hali arada oluşan mide bulantıları dışında cok şükür iyiyiz 😊