Ayseecrt 7+1 deyiz henüz kontrole gitmedim. Hiçbir belirti de yaşamıyorum alt karın şişliği ve gaz dışında. İnşallah yarın randevumuz var bakalım. Allah hepimize sağlıkla almayı nasip etsin.
Ayserkn Eylem_kaya07 benimde 6 kasim ama ebr daha cok kucuk diyo beta hcg 1882 cikti.kac aylk oldugunu demedi ve netten kendm bu deger kac aya tekamul ediyo diye baktm 2 3 hafta gbi bisi gosteriyo 😊
Ayserkn Eylem_kaya07 birde benim bugun birazcik boyle acik pembemsi bi akintim oldu.sizde yasamismiydiniz ebem yerlesme kanamasidir yuksek ihtimal dedi ama.
FatmanurAyz bngs_irem gs die yazı yok canım ya sadece Sac Diam3 0.61 cm Mean Sac Diam 0.53 cm AUA. 5w0d bu sekılde canım
pinark91 Nurhayat92 normal canım bende oyleydım adet sancısından bı tık fazla agrı oluyor belınde agrıyormuş hım belkı erkektır benım erkek dırek bele vuruyor rabbım hayırlısıyla kucagına almayı nasıp etsın ıns
Mom4 Zeliiiss Bende bugün 7.haftama girdim 4.haftada benimde az az bulantım oluyodu iki haftadırda kusma başladı çok kötü inşllah senn olmaz canım
Oznesiz BuSee_ bugün doktora gittim 4 ün son günleriymiş sanırım değerlerden anladı, çarşmba kese görmeye gel dedi, kasıklarımdaki o şey bugün yok sadece ara ara bel ağrım var BuSee_
3851 Mihree3 emin ol bulantiyi yanmaya tercih ederm canim çunku dun cok kotu yaniyodu yani sadece su icebiliypdum bilantimda kistuktan sonra rahatliyodum birazda olsa yemek yiyodum dun yiyemedm
BuSee_ portakalcicegii aynı şekildeyiz benimde çok hafif alt karın ağrısı oluyor bakalım belirtiler başlayacakmı daha sonra