Meryemkale Didem34 benim eşimde yatağın kenarında yatıyo araya yorganı sıkıştırıyo Allah korusun çok dikkat etmek lazım 🤦♀️
Nasippp Melosss_4433 ah canım keşke ayrı yatsaydınız demek ki eşinin uykusu deli 🥺 rabbim korktuğumuzu yaşatması haber et bize de
Melosss_4433 Nnjwkwkl aminyon sivisindan şüphelendiler gözetim altına alacaklar devam ederse şuan bekliyorum
Nnjwkwkl Melosss_4433 dualarım.sixinle hadi ins hayrlı haberlerle daha dikkat et canım yatarken falan sen tedbir al taktir.allahtan
Didem34 Melosss_4433 idrar yolları enfeksiyonumu oldunz bunun icn doktorınuz ilac vermistir ama . Umarm suyla alaklı degil enfeksiyondandır o akıntı🙏
Melosss_4433 Gizmolata evet su dediler ama fazla bir müdahale etmediler şuan enfeksiyonunuz var diye normal akması dedi doktor eğer tekrar yaşanırsa sıkıntı olacağını söyledi
Beyzan Melosss_4433 bugün aklıma geldin özellikle aradım buldum başlığı sevindim canım tehlikeli bir şey olmamasına. Bu arada nasıl gittiniz kendi aracınız ile mi yasaklarda dışarı çıkması gerekenlere de fikir olur Allah gerek etmesin ama aklımızda olan