Melosss_4433 Altımdan 3 saattir durmadan su geliyor ve aşırı derece de 18 haftalık hamileyim sol kasığım da şiş şuan
Beyzan Melosss_4433 canım niye 3 saattir bekledin koş hastaneye ahh niye buraya yazarak vakit kaybediyorsun
NilayRuya Melosss_4433 canım çabuk hastaneye git bak bırak yasağı falan şu an önemli olan o değil hastaneler bu yüzden açık lütfen hemen git
Melosss_4433 Emel38 yasak var ambulans aradım yoğunluk varmış eşim yatarken bacak arama vurdu yanlışlıkla ondan olabilir mi acaba
Karsesi Melosss_4433 yasagı falan bırak allah korusun bi şey olabilir polis çevirirse yaparsınız açıklamanızı durma evde acile git
Beyzan Melosss_4433 aracınız varsa aracla çıkın çıkarken polisi arayın olaka bilgisi verin yardımcı olurlar
Meryemkale Melosss_4433 canım polisi ara ambulansı bekleme izin iste atla taksiye git bu saate kadar beklememeliydin
Beyzan Melosss_4433 Allah’a emanet olun inşallah bı şey çıkmaz amacımız evham yaptırmak değil risk almamak inşallah kafanız rahat olarak dönersiniz eve
Melosss_4433 Emel38 bilmiyorum eşim yatarken yanlışlıkla tekme attı alt tarafıma kalkınca böyle oldu sol kasıpıma toplandı sanki bebek
Gizmolata Melosss_4433 ben sırf böyle durumlar yaşamamak için eşimle yorganları ayırdım. Uyuyana kadar aynı yorganda muhabbet ediyoruz uyuyacağımız zaman herkes kendi yorganına.bizede haber verin
Dilara1503 Melosss_4433 inşallah bebeğin iyidir neden bu kadar saat bekledin canm ya 😞 çok geçmiş olsun hemen doktora git lütfen yasak falan önemli değil böyle zamanlarda polis durdursa hamileyim desen sorun olmuyor ben kaç kere gittim hastaneye
Didem34 Gizmolata ben yatakları ayırdmm cnkü esimde uyurken tekme atan biri uykusu agır ve naptgnı bilmiyor. 5 6 haftalık hamileydim ayırdım yatakları
Melosss_4433 Nnjwkwkl aminyon sivisindan şüphelendiler gözetim altına alacaklar devam ederse şuan bekliyorum
Meryemkale Didem34 benim eşimde yatağın kenarında yatıyo araya yorganı sıkıştırıyo Allah korusun çok dikkat etmek lazım 🤦♀️