ADamla Erkek bebek bekliyorum aylarca mide bulantısı çektim, kilo verdim, ilaç kullanmadan ağzıma lokma koyamıyordum. Yaklaşık bir aydır iyiyim 😁 yine ara ara sabah bulantılarım başladı bebek büyüdükçe
Neslihanbew Anneballari58 değişkenlik gösteriyor çevremde erkek bebek bekleyen herkes çok rahattı ben kusana hiç rastlamadım 😀
Dilara12 Anneballari58 5. Haftamda başlamıştı 6. Haftaya kadar sürdü sadece şimdi 31+5 günlüğüz bu ara sabahları yada geceleri ara ara mide bulantısı yaşıyorum nedense sizde de mi öyle🤔
Ebruuu42 egesmom sabaaha kadar uyuyamadım midem ağzımda idi ve kusamıyorum da hiç kusmadim daha önce,midem sürekli ağzımda bebeğimi 6+4 Ken öğrendim 7+1 iz bugün ama gerçekten mide bulantısı aşırı derece de çok acaba erkek mi olur kiii♥️♥️
egesmom Ebruuu42 hiçbir hurafeye inanmayın🤗🤗 tatlı ağzıma sürmedim mesela inanılmaz bulantılarım oldu vs ama erkek bebek🥰 hayırlısı neyse o olsun sizin için de🙏🏽🙏🏽
Birileri Anneballari58 ben de erkek bebek bekliyorum, 25.haftada hala zofer kullanıyorum yoksa hastaneden eve gelemiyordum.Anormal bı bulantı ve kusma süreci geçirmezsiniz inşallah 😊
Birileri Anneballari58 korkutmak istemem ama hiç bı şey yemeden günlerce kustuğum oldu 12kilo verdim ama çok şükür ki ilaçla falan normale döndüm şimdi yiyebiliyorum 😊
Kdg Anneballari58 21 haftalık hamileyim halen daha kusuyorum ilk dört ay günde on on beş kez kusuyordum
Ftmm Anneballari58 ben kızım da 9 y cektım simdi 28 haftalık ogluma hamileyim hala aynı bulantım cinsiyet ile alakası yok bu durumun
Marsupilami Benim erkek,21.haftadayım hiç bulantım ağrım sızım olmadı.Eşim şaşırıyor sadece göbeğimden anlaşılıyor hamile olduğum
19231923 Anneballari58 ilk aylarda sabahın köründe mide bulantısıyla uyanıyordum kusamıyordum bütün gün öyle sersem gibi gezdim şimdi 38+2 oldum kan ilaçları midemi bulandırıyor acayip
Esraguler Anneballari58 ben hiç yaşamadım halen de yaşamıyorum 17+6 şuan bi soğanla sarımsak hassasiyetim vardı tuhaf oluyordum . aşırı tuzlu şeyler istiyordu canım ve tatlı şeyler
Bhrykndmr Anneballari58 Ben sabah aç olduğum için hafif bulantım vardı midem geçiyormuş gibi. Onun dışında rahattım ve 1 kere kustum oda fazla su içmiştim şuan 26 haftalığım 🙂