egesmom Anneballari58 7. Haftadan 13. Haftaya kadar asla yemek yemedim istifra etmekten genelde akşamları çıkarıyordum bebeğim erkek
svmm Anneballari58 ben 7. Aya kadar yaşadım şimdi arada kusmalarım oluyor tabi bünyeye göre değişiyordur bence
Busra34ybg Anneballari58 valla 3 ay kusmadım ama bulantıyı dibine kadar yaşadım ki 25. Haftadayım ara ara yine oluyor maalesef :) erkek bebekler daha zorluyor galiba
Ebruuu42 egesmom sabaaha kadar uyuyamadım midem ağzımda idi ve kusamıyorum da hiç kusmadim daha önce,midem sürekli ağzımda bebeğimi 6+4 Ken öğrendim 7+1 iz bugün ama gerçekten mide bulantısı aşırı derece de çok acaba erkek mi olur kiii♥️♥️
TDE Anneballari58 ben yaşadım. Sabah bulantılarım olmazdı benim. İkindi Bi başlardı yatana kadar devam ederdi
ipekursat Anneballari58 14 haftaya kadar kendi parfümlerimden bulaşık deterjanından yemekleri hiç bahsetmiyorum hep kötü oluyodum ve kusunca rahatlıyodum azalarak bitti.Erkek beybi bekliyorum😋
GmzAykn Özellikle akşamları deli gibi bulantılar yaşadım çok şükür geçti bebeğim erkek yani bence cinsiyetle alakası yok kızımda da yaşamıştım
SILA--123 orası belli olmuyi hiç yengemin cocugu erkekti 8. ayina kadar kusmaya devam benimkide erkek ama bende hicbir belirti olmadi ama simdi 8. ayinda artik benimminin sacimi uzuyo ne o yuzden gece bulantim var
MiranEfeninannesi Anneballari58 5.ayıma kadar kusmaktan 10 kilo verdim. Şuan 33 haftalığım. Verdiğim kiloyu bile alamadım. Oğlum olucak 🥰
Anneballari58 MiranEfeninannesi maşallah bnde merak ettim fark varmı diye ama cinsiyetle pek ilgisi yokmus sanırım😊
ZeyHus33 Anneballari58 ben kızımda hic hissetmemiştim bu erkek bunda gercekten hem agırlık hissettim hem migde blantısı hala bile aralarda oluyor migde bılanma hissi
Edadost Anneballari58 bende erkek bebek bekliyorum. 27. Haftama girdim bir kere bile kusmadım. Yememde bı değişiklik olmadı çok sukır