Mucizeler2 6217 şuan peynir ekmek zeytin yedim. Geldim telefonu elime alıp bakarken hala acım derken bu postu gördüm 😀😀😀😀
6217 Mucizeler2 hahahah ben açtım açalı bişeyler yedim halada sanki açmışım üstelik masterchef açtım tatlı falan onu izlerken yine acıktım noluyor böyle 😕😆
Nisaaa Bende acıkıyorum 1 kase yoğurdun içine pekmez döküyorum. Yiyorum yoksa uyku tutmuyo 😂ve doyurucu hemde Nebile iyi geliyor yogurt pekmez
gamzelinaz Nisaaa afiyet olsun. Siz yine de arastırın ama benim bildiğim pekmezi içindeki demir yogurt taki kalsiyumla birleşince çöküyor ama faydası olmuyor. O yüzden pekmezi portakal suyu gibi c vitamini ile alırsanız etkisini artırırsınız deniyor
6217 imren91 hahahah mantıklı valla son bi ayda 3 kilo almışım bende canım sıkılıyor inş doğumd gider 🙂
aras22-07 6217 ben havuç çok tüketiyorum güzel oluyor tavsiye ederim bide ballı süt her akşam içmeye başladık biz eşimle. Bağışıklığı da güçlendiriyormus. 😊😊♥️tavsiye ederim
birmelekannesi_ 6217 22+4 deyiz daha o haftalarda ne olur bilemiyorum😊 mide yanmasindan uyuyamiyorum geceleri ama ilk baslardada mide yanmam coktu o yuzdende yiyip duruyordum biseyler
6217 birmelekannesi_ o haftalarda evet bende de olmuştu ama şimdi daha fazla oluyor hatta doktoruma dedim şrup var gaviscon diye ondan yazdı o iyi geliyo şimdi
6217 Oyagunaydin aynen canım bazen bende herşeyin olmasına rağmen sanki başka bişey istiyormuş canım da onu bulamıyor gibi oluyorum yicek bişey yokmuş gibi oluyor :/