asenatrk esengl_ herşeyin tam Bence🙏🏻 Kapı süsü falan yaptırdıysanız hastaneye götürücek misiniz acaba?
Myssr asenatrk ben kendim yapcam ama goturmicem cunju yikanan bisi değil ve virus var malum ztn kimsede gelemiyo
asenatrk Yenianne001 Hastaneye giderken normal kıyafet giyilir ama ben pijama takımı giymeyi düşünüyorum 😂 hastanede zaten önlük giydiriyolar
asenatrk Arslanmomy Bence gerekli değil gecelik giyerseniz altınız çıplak kalmış olucak üşütürsünüz falan pijamalar gayet rahat ve iş görür bence benim fikrim 🥰
asenatrk Myssr Bende kendim yapıcam fotoğraf falan çekilirmyiiz acaba o yüzden merak ettim götürüyomusunuz diye🥰
esengl_ BurcuP göğüs koruyucu diye geçiyor şeffaf ikili. Göğüs ucu Küçük olanlar için eltim tavsiye etti onu aldım
mom6565 esengl_ canım kokulu şeyler bebek için zararlı deodorant kullanmayın çok istiyorsanız roll-on kullanın
asenatrk esengl_ Gazlı bezle siliyorlar bebeği öyle çok kanlı kalmıyor ki ben yıkamalarını söylicem ama bi su tutsunlar yeterli çünkü göbeği düşene kadar yıkamıcaz zaten çocuk 10-15 gün nasıl dursun öyle
Dyg61 esengl_ yani bebiş doğunca üzerindeki fazla kanı siliyorlar ama yınede kulak ense kısmında falan bazı yerlerinde kalıyo halıyle kıyafete bulaşıyor aman aman bir kan değil ama yine de şapkası üstü falan kan lekesi oluyo
esengl_ Arslanmomy ben almadım gecelik toplanır fln rahat edemem diye iki pijama koydum tmm bence yeter ya benim cevremdikler hep onu düğmeli giymiş rahat etmiş
esengl_ asenatrk 24 saat mi 48 saat mi ne yikanmamasi lazım mis sanmam ki yıkasınlar. Ben isimli takım vercem ilk giydirsin diye ama şimdi bilemedim böyle diyince 😐
esengl_ Yenianne001 hastaneye giderken can havli ile ne giyersen o yada eşofman takımı giyersin rahat etmek için doğuma alınırken önlük giydiriliyor zaten çıkınca da sen kendin kıyafetlerini giyorsun pijamani
asenatrk esengl_ Eğer gece olursa öyle giderim demek isticektim🙈🙈 sabah olursa normal kıyafet giyerim