esengl_ Astadavistabeybi siz hazirladinizmi çantanızı 😌 atıştırmalık alırım kantinden evdekiler bana anca yetiyor 😂😂
Fasulyemibeklerken esengl_ evet kuzum arkadaşım koymuştu ben doğum yapmadım ama aklımda kalmıştı ne olur ne olmaz baştan nemlendir ki canı yanmasın Allah kolaylık versin 🖐️🥰
mom6565 esengl_ canım kokulu şeyler bebek için zararlı deodorant kullanmayın çok istiyorsanız roll-on kullanın
esengl_ Ipekglnc96 izledim hızlı bir şekilde🤗 gayet güzel senin ki de bende öyle poşete koydum ama o valize sığmadı hepsi birde bebek bakım çantası da doldu
Ipekglnc96 esengl_ hadi ya maşallah benim daha koyacak bir seyim kalmadı neredeyse ama yeter yinede diye düşünüyorum 😊
Dyg61 esengl_ aynen zaten hatta bana sorarsan 1 tane 11 Li 1 tane 5 Li bile yeter ( 11 Li nin içinde iki tane takım var bir de 5 Li tamam ) 😄 ama nasıl istersen nasıl içine siniyosa çok fazla değiştirmiyorsun çünkü bir ilk doğumda giydiriliyor birde sen değiştiriyorsun çünkü kanlı oluyo doğumda giydikleri
esengl_ Beyzan bebek için gozümde hep üstünü kirletecek izlenimi bırakildi😁. Depend 5 tane koydum külot ta koydum onu giymezsem onu giyerim diye
pptya01 Bebek bezi 20 tane falan en az. Pişik kremi ilk gün gerek olmuyor. Çerez lokum falan alın kendinize doğumdan sonra ne olur ne olmaz
esengl_ pptya01 20 li aldım bebek bezini yeter herhalde. Atıştırmalık da kantinden alırız diye düşündüm 🥰
pptya01 esengl_ ben badem fındık kuş lokumu bisküvi koycam. Şimdi virüs var kim kalır ortam nasıl olur falan belli olmaz. Bide bizim sürpriz bi şekilde ailevi sorunlar olmuştu tamamen beklenmedik bir durumdu ama aileler eşim falan sorun yaşadılar birbiriyle ben ortada kalmıştım su bile zor bulmuştum doğumdan çıkar çıkmaz onun da etkisi var
esengl_ Ipekglnc96 valize sığdırmış sin hepsii benim ki neden sığmadı ki 😂 gece yatmadan detaylı izleyeceğim videonu hakim nasıl düzen leyip koydun tek parça daha iyi iki parça oldu suan
Ipekglnc96 esengl_ bende iki parça olmasın diye işte kafama göre düzenledim umarım faydası olur sanada 😊
Arslanmomy esengl_ ben de iki pijama takımı aldım önü düğmeli olanlardan gecelik de gerekir mi acaba eltim doğumda gecelik giyiliyor dedi aklımı karıştırdı.
asenatrk Arslanmomy Bence gerekli değil gecelik giyerseniz altınız çıplak kalmış olucak üşütürsünüz falan pijamalar gayet rahat ve iş görür bence benim fikrim 🥰
esengl_ Arslanmomy ben almadım gecelik toplanır fln rahat edemem diye iki pijama koydum tmm bence yeter ya benim cevremdikler hep onu düğmeli giymiş rahat etmiş
Yenianne001 Çok çok saçma olmazsa benim aklıma geçen şey takıldı acaba hasteneye giderken ne giyeceğiz, doğuma alınırken ayrı bi şey giyecek miyiz. Nebilelim işte başımıza gelmeyince 🤷🏼♀️🤷🏼♀️
asenatrk Yenianne001 Hastaneye giderken normal kıyafet giyilir ama ben pijama takımı giymeyi düşünüyorum 😂 hastanede zaten önlük giydiriyolar
esengl_ Yenianne001 hastaneye giderken can havli ile ne giyersen o yada eşofman takımı giyersin rahat etmek için doğuma alınırken önlük giydiriliyor zaten çıkınca da sen kendin kıyafetlerini giyorsun pijamani