asenatrk esengl_ Eğer gece olursa öyle giderim demek isticektim🙈🙈 sabah olursa normal kıyafet giyerim
Myssr esengl_ ahaha emzirme atleti alin istersenz alcam ama odada giymeye gerek olmaz sanirim cikarken giyersiniz belki o da atlet daha iyi olur 😂😂😂
esengl_ asenatrk ama öyle değil mi zaten kocaman olacaklar birde giymezsek kafamıza cikarlar çarpa çarpa 😂😂😂
esengl_ BurcuP göğüs koruyucu diye geçiyor şeffaf ikili. Göğüs ucu Küçük olanlar için eltim tavsiye etti onu aldım
Bahar1_ Çarşaf ve yastık kılıfı da koyabilirsiniz malum korona var belki içinize sinmeyebilir hastanedekiler
esengl_ Bahar1_ vallahi valizin doldu bebek çantam doldu yer kalmadı 😂 ne koyduysam sanki aklıma da gelmedi değil geldi de işte bilemedim
esengl_ asenatrk 24 saat mi 48 saat mi ne yikanmamasi lazım mis sanmam ki yıkasınlar. Ben isimli takım vercem ilk giydirsin diye ama şimdi bilemedim böyle diyince 😐
asenatrk esengl_ Önceden yıkayıp anneye veriyorlardı şimdi çıktı yıkanmaması gazlı bezle siliyorlar ne anlamı kaldı ki bende isimli tulum giyidiricem ama hemşirelere beyaz düz hastane çıkışı vericem ne olur ne olmaz diye
asenatrk esengl_ Aynen öyle ben südyen atlet ayrı ayrı uğraşamam diye atletli aldım çok aşırı kullanışlı bende 1 tane götürürüm zaten hemen eve yolluyolar
Ipekglnc96 esengl_ bende iki parça olmasın diye işte kafama göre düzenledim umarım faydası olur sanada 😊
esengl_ asenatrk ben hiç atlet almadım normal atlet koydum onlar da sanki sarkıtir toparlamaz gibi geldi gözüme sütyen de aldım diye almadim