esengl_ Bebek için 11 li hastane çıkışı 2 tane beşli hastane çıkışı Yedek pijama zıbın eldiven patik şapka çorap hırka Bir kalın bir ince battaniye 2 adet pazen Bez alt açma örtüsü alt silme pamuğu Emzik Biberon Kendim için 2 adet pijama takımı önden düğmeli Bir tane hırka bir tane sabahlık 2 çorap bir patik 2 emzirme sütyeni 2 atlet 3 külot Çıkarken giyelecek kıyafet Göğüs ucu çıkarıcı Depend 5 tane Uzun ped Göğüs pedi Kağıt havlu maske rezene fincan Kirli poşeti Eksiklerim varsa söylerseniz mutlu olurum 😌
aras22-07 esengl_ covid dönemindeyiz malum kolonya dezenfektan ıslak mendil de ekleyin bence çantaya 😘
Beyzan esengl_ bir de korse çıkar çıkmaz giyilmiyor dokrorum 1 hafta sonrası için izin verdi tabi ben sezaryen oldum sizjn normalse bilemem
aras22-07 esengl_ 😄😄Ben 31 olucam ama hazırlayayım da kenarda kalsın bu arada emzikle biberonu kaynatmak gerekiyormuş kaynattin mi ? 😊😘
Astadavistabeybi esengl_ bende çantamın başındayım da 😍atıştırmalıkta ekleyebilirsiniz . Ben diş fırçamı ve makyaj malzemelerimi de ekledim 😍
esengl_ Astadavistabeybi siz hazirladinizmi çantanızı 😌 atıştırmalık alırım kantinden evdekiler bana anca yetiyor 😂😂
YaseminBatrk Saç tokası , deodorant , emzirme atleti . Diğer eksik olanları kızlar yazmış bu üçünü de ekleyiverr 🌺
Dyg61 esengl_ hersey tamam bebeğinkiler fazla sanki bir 11 Li iki 5 Li yeter diğerleri fazla geldi bana siz bilirsiniz tabi ben iki kere değiştirdim hastane de üstünü birde yere düşer falan diye yedek vardı sadece
Beyzan esengl_ bence bebeğe aldığın kıyafet ve kendine koyduğun iç çamaşırı fazla depend giyince külot giyilmiyor atlet de gereksiz bence sürekli emzirince atlet giyilmiyor. Direk pijamayi açıp emziriyorsun. Ben ped kullanmadim hiç depend fazlasiyla yetti ped yeterli gelmez gibi ama neyseki çok yer kaplamaz ped kalsa da zararı olmaz
esengl_ Beyzan bebek için gozümde hep üstünü kirletecek izlenimi bırakildi😁. Depend 5 tane koydum külot ta koydum onu giymezsem onu giyerim diye
Ipekglnc96 Bence gayet ideal Bende hastane çantamı hazırladım hatta YouTube kanalım var oraya da yükledim bakmak isterseniz kanalımın ismi İpek gülenç diye eksiğim varsa yorumlarınızı bekliyorum 😊
esengl_ Ipekglnc96 izledim hızlı bir şekilde🤗 gayet güzel senin ki de bende öyle poşete koydum ama o valize sığmadı hepsi birde bebek bakım çantası da doldu
Fasulyemibeklerken esengl_ çocuk bezi kremini de koyun kendinize maske ıslak mendil el dezenfektanı alın