tanya25 benimde eşimde varikosel vardı temmuz ayında gitmiştik doktora direk ameliyat dedi çocuğunuz olmaz dedi onun yanında bende bakindim çikolata kistin var dediler çocun olmaz dediler banada başka bi doktora gittim oda kıstım var ever ama çocun olabilir tabi dediler eşim de başka bi doktora gittik evet ameliyat ama once bi ilaç vericem 3 ay kullan dedi devlet karşılanıyor dedi aldık sigarayı bıraktı 3 ay kullandı vok şükür herşey düzeldi ama hala olmadı 1 ay önce ven yeniden gittim kistin var dedi Lh hormunum 18.75 cıkmış kanda çok yüksek en büyük engel olan bu dedi doğum kontrol hapı verdi 3 ay kullan dedi 1. ay yeni bitti cuma günü kan verdim değerine baktırmak için 6.45 cıktı değerim düşmüş şu an adetliylim adetlerin çok düzensiz di temmuzdan beri 40 gün 43 gün de oluyordum bu ay 28. gün adet oldum sabrım kalmadı bu ay hormon değerin de düzelmişken yumurtlama dönemimi takip edip değerlendirmek istiyorum 1 buçuk senelik evliyim 1 senedir olmuyor isteyince insanın içine kor ates gibi düşüyor allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsi rabbim banada göstersin 😢😢🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻