Allah yardımcın olsun canım çok güzel haberler alırsın insallah seni çok iyi anlıyorum ben de bebegimi kaybettim yazdıklarını okurken gözümün önünde geçti yaşadığım acılar.Herseyde vardır bir hayır Allah beterinden saklasın diyorum
kendimi tevekküle bıraktım ama yine de geçmiyor yüreğimin sızısı yaşayan bilir dilerim yaşamasın da kimse.İcindeki endişeyi de beslediğin umudu da öyle iyi anlıyorum ki..İnsallah saglikli
bir gebelik yaşayıp hayırlısıyla alırsın evladını kucağına hayatta hersey bir sınav ve bunun fizyolojik degil psikolojik olan kısmı İnan çok zor..Tekrar tekrar yaşamazsın dilerim ki.Gerçekten yürekten gelerek söylüyorum.Bana düşükten sonra muayeneye gittiğim doktor bisey demedi.Sabit bir doktorum yoktu zaten.Pcos var dedi şekerim de var zaten tedavi uygulayalım vs demedi.Ben ama nirmal
hamile kalmıştım zaten yine 3 ay kadar bekleyip normal denemek istiyorum nasip olursa şeker doktorum insulinlerine aynen devam et eğer tekrar düşünüyorsan dedi aklıma takılan birsey var folik asit kullanıyordum devam etsem mi acaba düşükten sonra kestim cunku