Gamzeblk minisinannesiiii yanlıs anlamayin hastane den dolayi derken klridorları kucuk ve kalabalık suanki durumumuzda covit oldugu icin daha temkinli yer arayısındayim
Gamzeblk minisinannesiiii doktor cihangir beyse gercekten ilgilendi son ana kadar hep normal dogum istedi ama nasip olmadi. Ama hakkinda tam tersini soyleyende cok tabi
minisinannesiiii Gamzeblk cevremde duyduğum herkes cihangir bey normal istiyodu ama sezeryana girmek zorunda kaldım diyo bunu duyduğum 4.kişisiniz
Gamzeblk minisinannesiiii benim kanamam cok oldu plesenta rahime yapismisti o yuzden normal zaten kesinlikle yapamazdim dedi dogumdan sonrada cok fazla kanamam oldu ve agrim o yuzden benim sezeryan oldu
Mihrima Bugün yüzyıla muayene gittim fiyatta değişiklik yok 125 tl hala. Doğum ücret ise sezeryan 3200 ama 1 hafta sonra zam gelecek.
Almirasu Mihrima Bugün gitttim ben eşimin iş yeri indirimi olmasına rağmen 127 TL ödedim , 145 TL falan olmuş muayeneler sezeryan ve normal doğum fiyatları iki 3 gün içinde güncel zam fiyatı vereceklermiş
zeyno_gr Mihrima Gebze Mutlukentteyim 🙋🏻♀️ Özel Merkez Hastanesi Cihangir beye gidiyorum 2. Doğumum olacak inşallah 38 haftalık 2. Oğlumu bekliyorum ☺️
Hicran52 zeyno_gr cihangir bey çatı muayenesini nasıl yapıyo daha doğrusu mutlaka yapıyo mu, herşey o muayene odasında mı oluyo
EsraTurna Hicran52 hamilelik döneminde sorun olmazsa yapmıyor ama sancın suyun falan geldiyse tabi ki de yapıyor kuzum doğumhaneye gönderip takibini yapıyorlar
zeyno_gr Hicran52 Bu gebeliğimde yapmadı dün kontrole gittiğimde mesela çatımın müsait oldugunu bildigi için heralde ilk gebeliğimde 38. Haftamda yapmıştı normal muayne odasında çatalada hiç çıkartmadı sedyede altını çıkar dedi üstüme örtü verdi hemen 5 saniyede bakmıştı