EsraTurna Hicran52 hamilelik döneminde sorun olmazsa yapmıyor ama sancın suyun falan geldiyse tabi ki de yapıyor kuzum doğumhaneye gönderip takibini yapıyorlar
zeyno_gr Hicran52 Bu gebeliğimde yapmadı dün kontrole gittiğimde mesela çatımın müsait oldugunu bildigi için heralde ilk gebeliğimde 38. Haftamda yapmıştı normal muayne odasında çatalada hiç çıkartmadı sedyede altını çıkar dedi üstüme örtü verdi hemen 5 saniyede bakmıştı
Merve_efe54 Kizlar gebze devlet hastanesi veya darica farabi hastanesinde gittiginiz dr varmi kadindogum
kiiraaz Medar Hastanesi’nin yanında Burcu Çetinkaya var ona gidiyorum,çok iyi bir doktor. İşini çok iyi yapıyor,güzel ilgileniyor.
Berna111 Nlfrylmz çok net bilmiyorum . Ben medar düşündüğüm için diğer anlaşmalı olduğu yerleri sormadım . Medarla anlaşmalı ama onu biliyorum .
phd-anne Momsss_ ben Mine Kabakaş a gidiyorum. İnternette yorumlara bakarak gittim. Şuan 15haftalık hamileyim. Sorularıma güzel cevap veriyor, telefonla da ulaşabiliyorum. Şimdilik memnunum
NurCeren00 Momsss_ Ahmet rıza esmer. Mükemmel biri. Ben hamilelikten öncede kist ameliyatım için kendisine gittim ve çok ilgili çok destek veren bir doktor
Papatyaca phd-anne Evet bende memnunum hersorumu telefonla her an sorabiliyorum ilk çocuğumda da gittim ikinci gebeliğim gene ona gidiyorum
3Mucizem Bende seher hanıma gidiyorum, muayene 175 doğum 5000 dediler 3.sezaryenim olucak, ama bu fahiş zamdan sonra uygun yer aramaya başladım devlet hastanesi bile olabilir 🙄
UmayAsya 3Mucizem kiz ne 5000 🙄bende seher hanıma gidiyorum iki hafta önce zam gelmiş fiyatı 3700 normal 4000 sezeryandi sanırım hasta yatıstan bilgi almıştım zam gelmiş hali buydu 5000 olması imkansız
esinaltintaas UmayAsya 5000 TL imkansız daha yeni konuştum doğum fiyatlarını bende 3800 normal 4000 TL sezeryan dediler
3Mucizem Kaçıncı doğum diye sordular 3. Diyince 5000 dediler 🤷♀️ Geçen ayki kontrolümde sorduğumda fiyat bilgisi vermediler zam gelicek şubatta belli olur dediler dün gittim sonuç bu🤦♀️ ve şuan 4000den aşağı doğum yapan hastane yok napıcam bilmiyorum
GozdeDeniz esinaltintaas öğrendim canım 3ncü sezeryanlara fiyat farklı oluyormuş cok saçma geldi bana bu yüzden hastahane ve doktorumu değiştirmek zorunda kaldım