Mihrima Saruhanvemetehaninannesi_ benim ilk gebeligimde erken doğum olmuştu 34 haftalik suyum bitmişti 3 gün hastane yattiktaan sonra bebeğin hareketleri durunca doğuma girdim.. seher hanımı önerebilirim. Güzel ilgileniyor.
anneysenn Saruhanvemetehaninannesi_ ben de 6 haftalık hamileyim Koray beyi çok övdüler ona gitmek istiyordum memnun kalmadınız mı ilgisinden acaba
Almirasu anneysenn ben Koray beyden cok memnunum cok ilgili ilk gebeliğim de kızım da da ona gittim şimdi 7 haftalık hamileyim yine gidiyorum
Sevgi1907 anneysenn sibel mutluyuda oneririm canim cok iyi ve anlayisli bi doktor hem guler yuzlu hem detaylı bilgi veriyo
Berna111 Ben 5 haftalık gebeyim . Gebze’de Ergün bilgiç var medar hastanesinin yanında muayenesi. O kadar iyi bi doktor ki . Hem çok tecrübeli bende çok ilgili. 5 haftalık olmama rağmen yarım saat sürdü içerde kalmamız . Kesinlikle tavsiye ederim .
Almirasu Mihrima Kocaeli gebZe özel yüzyıl hastanesi Koray beye gidiyorum ilk gebeliğim de de ondaydım bunda da ona gidiyorum mükemmel bir doktor
Gamzeblk Berna111 ilk hamilelikte merkez gastanesi cihangir ay doktorumdu aslimda cok cok memnundum ondan fakat hastahaneden dolayi daha yeni bir yer arayisindayim
Berna111 Gamzeblk bence bu dönemde hastanelere gidilmez . Biz eşimle bu şekilde düşündüğümüz için klinik tercih ettik . Burhan şekerle Ergün bilgiç arasında kalmıştım . Ergün hocaya muayene olunca sevdim devam etmeyi düşünüyorum . Ama aklıma bişey takılır içime sinmeyen bişey olursa da Burhan hocaya giderim .
Almirasu UmayAsya merhaba zamdan sonra gitmedim canım , 9 da gideceğim kontrole öğrenirim canım ama Aralık ayında gittiğim de 100 TL bir ücreti vardı yanlış hatırlamıyorsam
minisinannesiiii Bende merkez hastanesinde cihangir beye gidiyorum övgülerini çok duymuştum ama pek bi faydasını göremedim
Gamzeblk minisinannesiiii yanlıs anlamayin hastane den dolayi derken klridorları kucuk ve kalabalık suanki durumumuzda covit oldugu icin daha temkinli yer arayısındayim
Gamzeblk minisinannesiiii doktor cihangir beyse gercekten ilgilendi son ana kadar hep normal dogum istedi ama nasip olmadi. Ama hakkinda tam tersini soyleyende cok tabi
Seymacablog Mihrima gebze yüzyıl Çiğdem KILIÇ a gidiyorum. İkinci hamileliğim yine tercihim oldu. Çok naif yardımsever, işini hakkıyla yapıyor
GozdeDeniz Mihrima Gebze Yüzyıl Sibel Mutlu ya gidiyorum çok ilgili çokda cana yakın bir doktor memnunum kendisinden..
minnie123 Mihrima Yüzyıl hastanesinde Koray beye gidiyorum hamileliğimin başından beri ilk gebeliğim güzel yorumlar aldım doktorumuz iyi ve ilgili inşallah doğumumuz da kolay olacak 🙏🏻🙏🏻