_Biricik_ Ayse2011 🤣🤣 ozaman senin rekoru kırayım 🤗 14 yaşında oğlum var, şuanda 13 haftalık hamileyim. Aralarında 14,5 yaş olucak. Herşeyi unuttum tekrar başlıyorum. Ve ınsallah oğlum gibi bır bebekliği olur.🙏🙏😇😇
aser_cgnfrkn neslikay 9 yaşında bir oğlum var 35 haftalık da hamileyim inşallah ikinci oğlumuz olacak🤲🏻💙
Yonca__86 5 yaşında oğlum var 30+5 haftalık kızıma hamileyim..ve iki gebeliğimde çok farklıydı..oğlumda çok rahattım kızımda hala az olsada kusmalar mide bulantıları yanmalar var ..kız baya nazlı çıktı
Gamzeakd Yonca__86 oğlumda bende öyleydim ne biçim hamilesin sen diyolardı . Çalışıyordum çok iyiydim . Kan ilacı bile kullanmadım . Şimdi 10 haftalık hamileyim ama ben ben değilim 🙈🙈😂 yorgun bitkin halsiz tansiyon yerlerde 😒 valla bilmiyorum artık sağsalim dogsunlarda 🥰
Gamzeakd neslikay oğlum var 6 yaşında 2. Gebeliğim 2 snee sonra oldu şimdi 10 haftalığız 🥰 allah sağ salim kavuşmamızı nasip etsin 🥰🥰
BurcuP Kızım 4 buçuk yaşında oldu hemen hemen, 24 haftalık erkek bebek bekliyoruz hayırlısıyla inşallah 🙏 Allah evlatlarımızı bizlere bağışlasın 🙏