Gamzeakd Yonca__86 oğlumda bende öyleydim ne biçim hamilesin sen diyolardı . Çalışıyordum çok iyiydim . Kan ilacı bile kullanmadım . Şimdi 10 haftalık hamileyim ama ben ben değilim 🙈🙈😂 yorgun bitkin halsiz tansiyon yerlerde 😒 valla bilmiyorum artık sağsalim dogsunlarda 🥰
Yonca__86 Gamzeakd amin inşallah 🥰cinsiyet değişince değişir diyorlar ama tabi belli olmaz ama vallahi dört gözle şubatı beklıyorum mide den bıktım ☺️
_Biricik_ Ayse2011 🤣🤣 ozaman senin rekoru kırayım 🤗 14 yaşında oğlum var, şuanda 13 haftalık hamileyim. Aralarında 14,5 yaş olucak. Herşeyi unuttum tekrar başlıyorum. Ve ınsallah oğlum gibi bır bebekliği olur.🙏🙏😇😇
EsmamM18 Surprizbebek ilk bebeğim kız. Cinsiyeti 12.haftada net olarak öğrenmiştim. Devlet hastaneleri 3 4 aya kadar bekliyor söylemiyor. Ama özeller 12.haftadan itibaren tahmin ya da kesin sonuç söylüyorlar.
Kaderimm neslikay 5senelik aradan sonra gelen mucize 12haftalik oldu ama şunu çok iyi anladım her çocuk her gebelik bir olmuyormus 😂 ilk gebeligim çok rahattı bı kaç tane daha dogururum diyordum takı buna hamile kalana kadar şimdi diyorum tamam 2coxuk yeter ,😁🙈
Minel-03 Kaderimm bende ilk çocuğumda çok rahattım bunda öldüm öldüm dirildim 🤣 dediğin gibi 2 cocuk yeter 🤣🤣
hamileana Merhaba benimde ikinci hamileliğim şuan 19 hafta 4 günlük olduk oğlumda 2 yaşına girmesine 2 ay var benim biraz yakın oldu aralari 🤦
2prens-annesi neslikay ✋ beş sene sonra 37 haftamdayım ilkini unutmuş gibiyim bu daha ağır geciyo resmen penguen oldum yantirik yantirik dolaniyorum😂😂
Arden73 2 sene sonra eli kulağında 37+2 hamileyim 💙🤰🏻 Rabbim hepimizin evladını sağlık sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin 🤲🏻💙❤️