mrs_elisah Deletedmom95 ay çok sevindim inşallah ikinizde sağlıklısınızdır 🤗🤗 Doğum hikayeni bekliyoruz 😍😍 Gözün aydın 🤗🤗
Meryemkale Deletedmom95 hayırlı olsun canım görüyordum seni hep hatta 4.trimester de olan sendin sanırım 😁 çok sevindim sağlıkla büyür inşallah bebeğini🥰
Purpura26 Deletedmom95 Ay canım gözün aydın kavuştun yavruna demek 😊 bir şeye ihtiyacın olursa mutlaka söyle evde bir işini yapamazsın vs. ne olursa
Dndulgr Deletedmom95 hayırlı olsun. Kaç haftalık tı. Yakındık sanırım sizinle. Niye acil sezeryan oldu. Ay inşallah ben de yazarım. 😊
Oyagunaydin Deletedmom95 yaaa ne güzel gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün 🤲🏻 Rabbim bizede sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayi nasip etsin 🤲🏻 4. Trimester bitti 🤣
Zeynep_cagdas Herkes derin bir oh çekti galiba😂😂 bir de @Astadavistabeybi var 😂 o da doğurursa ona da derin bir ohh çekeceğim😂 Şaka bir yana ne güzel hiç görmeden tanımadan böyle gönül bağı oluştuğunu görmek 🥰
Astadavistabeybi Zeynep_cagdas ahahahah canım aynen valla bir de benim için oh çekin yakındır doğumum 😬illa yazarım doğurdum diye rabbim hepimize güç kuvvet sağlık versin birbirimizi göremesekte artık tanıyor gibiyiz 🥰
FatRam_1703 Deletedmom95 Yaa cok sevindim görüyordum ben seni hep yorumlarda rabbim analı babalı büyütsün inşallah canım benim 🤲🏻🤗
Msltms Deletedmom95 hayırlı olsun canımmm sağlıkla büyüt bebeğini☺️❤️🙏🏻 Doğum hikayeni bekliyoruz🥰 darısı bizim başımıza sıra bizde 🙈😃
Damlamm Deletedmom95 ayyy allah anali babalı büyütsün inşallah, darısı bizim basimiza saglikli kucagimiza aliriz ınsallah hala doguramayanlar olarak burda bekliyoruz 40+4 den selamlar 😂🥰