Deletedmom95 Kızlar ben doğum yaptım bir saat önce haber vereyim sizlere de 🥰 sezeryan oldum acil olarak. Suan biraz ağrılarım var ama olsun ikimizde iyiyiz çok şükür 😊 mesajlarınıza geç cevap veririm hakkınızı helal edin 🤗🤗
KubosM Deletedmom95 Allah analo babalı büyütsün inşallah canım 🤩 en kısa zamanda ağrılarında geçer inşallah ne güzel miniğine kavuşmuşsun 🥰
Asi_0658 Deletedmom95 çok sevindim rabbim analı babalı büyütsün inşallah kendim doğum yapmışım gibi sevindim gözün aydın tekrar
halitefe Deletedmom95 aaaa gözünüz aydın olsun Allah analı babalı büyütsün kendinizi iyi hissedince hikayenizi yazın bize de🤗🤗🤗
askvehuzurum Deletedmom95 geçmiş olsun Rabbim analı babalı büyütsün inşallah neden acil sezeryan oldu ki
Aynurr16 Deletedmom95 inanmıyorummmmm 😧😍😍😍 aramızdan bir yıldız daha kayıp geçti çok sevindimmm çokkk hemen doğum hikayeni yaz allahım şükür inşallah bende doğururum geçmiş olsun gözün aydınn 😘🥰🌺🌺
morusevenanne Deletedmom95 aaa ben de şok oldum dedim daha yeni yazıyordu Allah ayırmasın sizi ömrü güzel olsun bebişin inşallah 💜
yusufbebekk447 Deletedmom95 yaa daha dün müydü önceki gün müydü forumda kaç yerde yorumlarını görüyordum 😄😄😄duygulandım
F-Gemi Deletedmom95 aa hadi gözün aydın geçer bi kaç güne ağrıların dert etme hiç 😊 ay kokla mis gibi evladını ohh nası güzeldir şimdi o duygular🥰
Elifhusna Deletedmom95 Ay gözün aydın canım ya sürekli seni postlarda görüyordum dua ediyordum yazmıyordum ama takip ediyordum durumunu gözün aydın tekrardan Allah analı babalı büyütsün inşallah canım bizede dua et güzel anne🌸🐣😊
NisanAda1 Rumeysa10 aynen:) ne hissettin nasıl bir duygu bende köslerde Pazartesi epidural sezaryen olucam:)