zepbjk tugce_25 aa ben belki başlardasın sandım doktorun bir şey önerdi mi o kötü olmuş siz de beslenemezsinz Allah yardımcımız olsun cümlemizin valla herkesin derdi ayrı 🙄
Selinaymurat Nagihann12 benim bebeğim de 25 haftalık 760 gram normal mi sizce bilenler yardımcı olsun karşılaştırmak gibi değil de nasıl diye sizlere sormak istedim.
Seher- Selinaymurat 25 haftalıkken 635 gramdı ama sonra iki hfta içerisinde baya gelişiyorlar bende çok kafama takardım ama hiç düşünmeyin gayet iyi sziinki sonradan göreceksiniz farkı 🥰
Nesrinnur Selinaymurat 25. Haftadayız 820 gram çok hızlı büyüyorlar canım önemli olan sağlıklı olması
S-U Mahirin_annesi26 ilk gebelik genelde 38e girdikten sonra herhangi bir günde alabiliyorlar 38+…. Herhangi bir gün olabilir
Zeynepreyyan Nagihann12 doğuma kadar daha çok kilo alacak canım .zaten bir d doğduğu zaman bebekler hızla büyüyor
remkocc Nagihann12 2500doganda var tam haftasında önemli olan sağlıklı olmaları tabiki ama insan düşünüyor sağlıcakla alırız kucağımıza inşallah bütün anneler olarak 😊🤲