Eise remkocc benim de hala moralim bozuk her şeyi de yiyorum bu hafta çay içmemeye özen gosteriyorum demir emilimi bebeğin kilo alımıyla direkt ilgiliymis bakalım ne olacak
babyackgz esengl_ bende 36+4 de gidicem şu an 35+6 yım umarım yakalamıştır haftasını ama doktorum bana genetik gibi dedi çünkü bayadır 1 hafta geri çıkıyor
MihricanA Nagihann12 En son 36. Haftada söylemişti doktorum 3046 olmuştu simdi 38+3′üm sizce kac olmuştur? Pazartesi kontrolüm
guneysmom Eenn41 bence fazla doğar canım son haftalarda ortalama haftada 200 gram alıyolar, tabi sağlıklı olsun yeter dediğin gibi 4 kilo olmak zorunda mı sanki
guneysmom Nagihann12 canım çok iyi valla bizde bi algı oluşmuş zayıf olunca sağlıksı oluyoruz sanki büyük küçük bebek hepsi için çok saçma aslında 😂 Maşallah seninki de zaten çok iyi 😘
Eenn41 guneysmom bilmiyorum ki kuzum doktor dedi 2800 doğar diye ama sağlıklı olsun hepimizin en başından beri dediğimiz şey bu kuzum
Attent Aysun1983 oys maşallah ilerleyen haftalarda bebek kilo aldıkça hareket bile edemiyorsun çok harika haftalardasin
ZeyAk @Eenn41 ultrason cihazları yanıltıcı olabiliyor bazen ama dediğiniz gibi hiç önemli değil sağlıklı olsunlar yeter ki