Zeynepreyyan Nagihann12 doğuma kadar daha çok kilo alacak canım .zaten bir d doğduğu zaman bebekler hızla büyüyor
babyackgz esengl_ bende 36+4 de gidicem şu an 35+6 yım umarım yakalamıştır haftasını ama doktorum bana genetik gibi dedi çünkü bayadır 1 hafta geri çıkıyor
esengl_ babyackgz sağlıklı olsin da kilosu vallahi hiç önemli değil bir hafta iki hafta olur o kadar ama bana kaynanam anca zayıf zayıf diye baskı yapıyor o psikolojimi bozdu resmen. Senin ki de genetik olabilir uzun süredir öyleyse doktor bana da demişti onu
Nagihann12 haziranin25i 🥰 heycanla heber bekliyorum 36+4teyim bende doktor 20 gibi meçbur sezaryan dedi 😭ama perşenbe beli olucak tam tarih ve korkuyorum kaç kilo olcak onuda bilmiyorum
haziranin25i Nagihann12 Haber vereceğim kuzum. 💜💃🏻 Ocağın 20 sinde doğum mu olacak? Neden mecbur ki kuzum
Gizemaltnr Kızlar doktor iri bebek olduğunu kacinci haftadan söylüyor ve tahmini iri bebek dedikten sonra kaç kilo doğuyor
remkocc Nagihann12 2500doganda var tam haftasında önemli olan sağlıklı olmaları tabiki ama insan düşünüyor sağlıcakla alırız kucağımıza inşallah bütün anneler olarak 😊🤲
babyackgz esengl_ eşimde bende zayıfız yani genetik olma ihtimali yüksek, sizde kimseyi dinlemeyin doğduktan sonra güzelce besler kilo aldırırsınız ki almasa bile kilolu bebek sağlıklı bebek değildir önemli olan sağlığı 💕
Nagihann12 haziranin25i tam beli değil belimde 3 tane fıtık var eğer normal yaparsam cok sıkıntı cekicemi söyledi ve sisme mevcut yürüyemiyorum birde bezelerim var 🙏 belim nolucak bende bilmiyorum :) ama doktor meçbur ol dedi zorlama dayanamazsın belinin durumu iyi değil dedi
esengl_ babyackgz diyorum kırk kere ama yok anlamıyor kadın beni resmen eve hapsetti 7/24 yediriyor kilo aldiralim diye Gülsem mi aglasam mi bilemedim sadece 100 Gr zayıf halbuki