sdkince Nagihann12 inan çok dikkat etmedim bulantısı bir hamileliğin oldu hatta kendim 7 kilo aldım ama bebeğim benden iyi çıktı😊
Azad41 Mrvgl ben 26 hafta gittim 27 +3 günlük cıktı ultrason da 1130 gr dedi. Bakalım yatin farklı hastanede detaylı ultrason için gidicem bakalım orada ne çıkacak
Hatcikkk Nagihann12 17 haftalıken yani geçen hafta 300 gr Di şimdi ne kadardır bilmiyorum önemli olan sağlığı kilo dogduktan sonra da toparlayabilir genetikde oluyor
Gmz_ Nagihann12 Sağolun :) Benim ilk bebeğim zayıf dogmustu ve çok hızlı toparlanmisti her bebek farklı oluyor yeter ki sağlıklı olsunlar :)
Sevgi1907 Nagihann12 28+6 haftalik gitmistim 1477 gram olmus tospikim baya tompis olcak herhalde bebegin demisti doktorum boyuda 35 santimmis haftasindan bir hafta onde gidiyo iyi demisti suan 30+3 haftalik olduk çok şükür 🙏🙏🙏
zepbjk Nagihann12 Normall 👍🏻 biz de öyleydik 2700 falan 36 larda 3 kilo civari 38 de bi gittim 3800 ben şok tosuncuk 😂
Melikesvm sdkince neyedınız cnku bebegın kılosu gayet ıyı bende onlardan yıyım zayıf olur dıe korkuyorum bebegım
bsr0557 Melikesvm yumurta, yoğurt, muz, kuruyemiş, et, balık yedim düzenli olarak geride olan bebeğim hafta olarak öne geçti denemekte fayda var🙃
sdkince Melikesvm Melikesvm çok da özenmedim aslında ama doğal ve sağlıklı beslendim meyve çok yedim.
E_A1121 Nagihann12 34+5haftada 2800 gr dı minik kızım🐰36 haftaya geldik bakalım haftaya kontrolümüz var ne kadar oldu cok merak ediyorum