bsr0557 Melikesvm yumurta, yoğurt, muz, kuruyemiş, et, balık yedim düzenli olarak geride olan bebeğim hafta olarak öne geçti denemekte fayda var🙃
Eise 36+4te 2750 gramdı grafikte ortalamanın 50 gram altında kaldı bana göre 150 gram fazla olmalıydı:(
zepbjk Eise valla o bi haftada ne yediğimi ben de sorguluyorum bulamadım daha 😂 Zaten genel olarak yiyorum ne bulursam ondan olabilir anlamadım 🤷🏼♀️ Şimdi de büyük olursa sezaryen seçeneği doğdu ama o yüzden normal gidiyorsa düşünme çok faydalı şeyleri tüket tamam
sdkince Melikesvm Melikesvm çok da özenmedim aslında ama doğal ve sağlıklı beslendim meyve çok yedim.
guneysmom Nagihann12 canım çok iyi valla bizde bi algı oluşmuş zayıf olunca sağlıksı oluyoruz sanki büyük küçük bebek hepsi için çok saçma aslında 😂 Maşallah seninki de zaten çok iyi 😘
haziranin25i Nagihann12 35+1 de 2105 gramdi kızım 2 hafta geride dedi. Oysa 300 gram eksiği varmış haftasına göre 🥺 Pazartesi günü tekrar kontrolümuz var 1 hafta içinde kilo aldirabilmisimdir inşallah 🤲🏼
Gmz_ tugce_25 inanın ekstra yaptığım hic birsey yok :) aksine ilk çocuğum zayıf doğmuştu kilo alsın diye neler yiyip içiyordum tamamen bebislerin kendiyle alakalı bi durum diye düşünüyorum :))
zepbjk tugce_25 valla bacım tek bir şeyden olsa ilk burda söylerim sizden mi sakınacam 😂 Yiyorum genel olarak ne bulursam sadece aman yararlı şeyler olsun değil iştahımıza kuvvet 🙈 Benim boyum da uzun genelde uzun boyluların iri bebekleri olurmuş o da etkili olabilir ama böyle de normal doğum şansım azalıyor
Caniimkizim Maalesef bu postta çok atan tutan oluyor 200 300 hatta 400 gram farklar olabilir ama daha fazlası bana inandırıcı gelmiyor hem de son haftalardan önce. Onun için moralinizi bozmayın.
tugce_25 Gmz_ bide kan akimi yavas olan bebekler az kilo aliyomus fazla olanlarda iyi kilo alıyomuş doktorum demişti
Gmz_ Nagihann12 Kilo olayına hiç takılmayın zayıf doguyorlar ama daha hızlı toparlaniyorlar ama şu öneride bulunabilirim sabah aç karnına 2 yemek kasigi üzüm pekmezine yarim limon sıkıp için bebeğe faydası oluyor