kubusssss17 babyackgz yakın kilolarda seninle de miniklerimiz. O zaman bu kilolar normal ya bazıları bu haftaya 2800 gram filan yazıyor acaba benim az mı diyordum ama yazanlara bakarsak 100 150 gramlık farklar var max
kubusssss17 esengl_ haftamız aynı bebeklerimizin kilosu da yakın baya bana çok iyi dedi bazı doktorlar abartıyor bence. 3 üstü doğsunlarda doğduktan sonra daha çok kilo aldırırız insalah
esengl_ kubusssss17 bana da normal geldi ama biraz zayıf diyince çok şaşırdım. Bak burdaki arkadaslarin kilosu benim bebekten fazla biraz zayıflık var sanırım . Birde bel çevresi bir hafta geride dedi canım çok sıkıldı 😔
babyackgz kubusssss17 doktor bana 33.haftaya uyumlu dedi bu hafta 2400 falan olması lazımmış ama genetik falan da etkili bebek kilosunda, sana benzeyecek iri bir bebek olmayacak dedi ama 3 kiloyu bulurmuş doğum kilosu
Kizimveoglumm 33haftalıkken gitmiştim 1800 dü doktor karın cevresi 2 hafta geride demişti bakalım salı günü kontrol var 2 hafta geçti ne kadar almış
kubusssss17 Kizimveoglumm benimki iki haftada 600 grama yakın almıs canım insalah seninki de haftasını yakalamıştır