kubusssss17 Hasrt1 1 haftada bike baya kilo alıyorlar canımm bu haftalarda. İnsalah bir sonraki randevunda haftasını yakalamış olur
babyackgz kubusssss17 doktor bana 33.haftaya uyumlu dedi bu hafta 2400 falan olması lazımmış ama genetik falan da etkili bebek kilosunda, sana benzeyecek iri bir bebek olmayacak dedi ama 3 kiloyu bulurmuş doğum kilosu
kubusssss17 babyackgz aynı cümleleri bana da kullanmıştı 3 3 bucuk doğar zaten 4 kilo bi bebek senden bekleyemeyiz zayıfsın vs demişti. 100 200 gramlık hafta geriliği çok tedirgin etmiyor beni açıkçası. Bir de ultrasın yanılabiliyor yeğenime 3100 dediler 3470 doğdu 🤗
KaanErkan-mom Senaayyildz Benim de 35 de 3 kilo olmuş dedi ama diyet filan demedi doktorum. Sadece iri bebek maşallah dedi.
Zynpogz Bugün gttim doktora 35+1 2700 gram çok şükür yavrum büyüyor ilk gebeliğim erken olup bebeğimi prematüre alınca kucağıma bu gebeligimde kilo aldığını büyüdüğünü görünce çok seviniyorum . Rabbim yavrularimizi sağ sağlık kucagimiza almayı nasip etsin 🙏
babyackgz kubusssss17 aynen 1-2 haftalık gerilik sorun teşkil etmiyor zaten gerilik artarsa endişelenirsin şimdi gayet normal demişti doktorum ☺️ aa söylenenden fazla mı doğdu ne güzel