Camurcu Deletedmom95 benim de pıhtı sorunu var doğum riskli bende yarın hemotolijiye görüncem inşallah sağlıkla alırız kucağımıza
Melektrlmz_27 Ay arkadaşlar 38 haftalık hamileyim benim bebeğime de erkek dedi ama bizde de Female yazıyor aklım kariştı iyice doktoruma 2 kere de sormuştum aslında
Mom092 Camurcu aminn insallah bebegim ☺️ Nasil gorunuyor dogum bebis donmus mu benmki makat gelisi saliya kadar donmezse sezaryen tarihi vericek doktorum🙊
Camurcu Mom092 canım 32 haftadan beri baş aşağı benimki doğum pozisyonunu aldı ama 37. Haftada çatı muayenesi yapmadan bisiy söyleyemem dedi işte catidan sonra heralde eğer normal olmayacak gibiyse bize de sezaryene gün verir heralde 😊
Camurcu Mom092 olsun kuzum sezaryen olsa da artık o kadar zor değil diyorlar sağlıkla kavuşalım da nasıl gerekiyorsa öyle olacak maalesef 😊
Hilalylmz58 mercimeginanne ya bencede öle eşimle odaya girdik burada cinsiyeti yazıyor dedi ben hayır alakası yok doktor bile tahminde bulunurken neden cihaz belirlesin söylesin dedim zoamn herkez doktora bile gerek kalmadan öğrenir dedimole artık buraya sorayım dedim
mercimeginanne Hilalylmz58 nette de araştırdım eşime de sordum cnm o ultrasona giren kişinin cinsiyeti dedi teyit ettim yani için rahat olsun 😂😂
minicikanne Hilalylmz58 bende 12 haftalığım. İkili test yaptırdım. Tahminde bulundu doktor. Kesin değil dedi. Sizinde değişebilir.
Hilalylmz58 minicikanne sizedemi kız dedi ama doktor neredeyse yüzde 80 felan kesin knstu hatta iki kızdan sonra olunca kız olması daha iyi bende kızları felan çok severimfelan gbi konuştu