Mommy2b Tgckrds ben sizin söylediğinizin aksine birşey demedim zaten yani bebek cinsiyetidir demedim, tıpta yaş kaç olursa olsun f veya m giriliri belirttim. Boy/girl yazmazdı yani usgde cinsiyet belirtseydi bile
Camurcu mercimeginanne ah içim rahatladı şuan. 😂😂 yoksa artık doğdu doğacak mobilyasi eşyası her şeyi hazır kötü olurdu. Kız olsa da tabi ki çok sevicem ondan değil de 9 aydır oğlum diye sevdim 😁
Deletedmom95 Camurcu olmaz olur mu suan hastanedeyiz kan nakli yapılıyor sancılar da var sadece tam düzene girmedi. 135lerde çıkıyor.
Mom092 Camurcu bende sorucam kuzum sali gunu kontrolüm valla karisti kafam al benden de o kadar herseyi isimli yaptirdim bide 😂😂
Camurcu Deletedmom95 benim de pıhtı sorunu var doğum riskli bende yarın hemotolijiye görüncem inşallah sağlıkla alırız kucağımıza
Deletedmom95 Mom092 yok yok çok şükür çatıya da baktı bugun çok uygun normal doğum için yapın dedi. Sancılarım da var sıklaşsa gelecek de sıklaşmadı
Mom092 Deletedmom95 dualarim seninle kuzum hadi guzel haberlerle gel gulduk soyledik yeter is ciddiye bindi artik😍