Hilalylmz58 minicikanne sizedemi kız dedi ama doktor neredeyse yüzde 80 felan kesin knstu hatta iki kızdan sonra olunca kız olması daha iyi bende kızları felan çok severimfelan gbi konuştu
momelif Hilalylmz58 cnm o anneyi soylur bebeginki degil. hani hastnelerde fis verirler ya kadin yazar orda da o misal
F-Gemi Deletedmom95 inanırmısın şimdi aklımdan geçiyodun dedim nerden bulabilirim rümeysayı tee en son ki yanıtlamalarımdan buldum seni🤭 Rabbim kolaylık versin inşallah ne durumdasın arttımı sancıların
F-Gemi Deletedmom95 fatma ana eli otu almışmıydın o çok etkili diyolar sancı başladığında suya konuluyo doktorumda bana al çantanda bulunsun demişti
F-Gemi Deletedmom95 inşallah bi çırpıda doğurur evladını kucağına alırsın ya ben sabırsızlandım burda valla Rabbim yardımcın olsun inşallahhh🤲🏻❤️
Susaminannesiii Camurcu uzman fizyoterapistim anatomide 320 vaka üzerinde tez yaptım female kadın demektir, male erkek. Kesin bilgi
morusevenanne Susaminannesiii bunu bilmek için uzman fizyoterapist olmak ya da anatomi bilmek gerekmiyor. Bu kelimeler ingilizce sadece 😂
F-Gemi Deletedmom95 ederim etmezmiyim birden aklıma düştün buldum hemen seni 🥰 hiç sıkıntı etme rahatlamaya çalış düzene giricek inşallah sağ salim kucağına alıcaksın 🤲🏻🤲🏻 biz güzel habrrlerini bekliyoruz inşallah😍🐣
Mom092 Deletedmom95 kuzum sakin ollll kolay mı öyle olacakkk insallahh bebisin nazlaniyor ☺️ Sancin acilman var mi ?
F-Gemi Deletedmom95 bırakma kendini demekki daha vakti zamanı var böyle düşün candan can ayrılıyo Allah güç kuvvet versin inşallah 🤲🏻