Beyza2526 dilaraRecep ben koz hissediyorum ama göstermedi gene öğrenemedim Ocak ayına kaldı 🤦🏼♀️🤦🏼♀️
dilaraRecep Sibelglgakn aysima ismi çok hosuma gitti eşime söledim hatta aslında Simay ismine biraz yatkınım biraz sence nasıl
Sibelglgakn dilaraRecep bende simay düşündüm once ama Aysima diyince ayyuzlu masum bebekler aklıma geldi. Aysimada ay yüzlü demek cok hoşuma gitti benim.
Dua35 dilaraRecep güzel söz ,kelam diye biliyorum daha farklı anlamları da var canım ,ama manevi bi nedenden dolayı koymak istiyorum 🥰birde kulağıma hoş geldi Zeynep le yan yana 🌸
dilaraRecep senaack çok güzel canım gerçekten 🌸 kesin eşime sölicem gerci ben ısrar etsem tamam der benim düşünceme aaygı duyuyor ama isimlerle çok mesela alay ediyor eşim 😔 bir isim sölüyorum ona nblm garip garip bişe buluyor dalga geçiyor heves bırakmıyor
Dua35 dilaraRecep çok teşekkür ederim canım doktor ilk erkeğe benzetti sonra kıza 😍bakalım sonuç ne olucak sağlıkla alalım da kucağımıza🙏🏻Erkek olursada Yavuz Selim düşünüyoruz
dilaraRecep 058elf yaaa resmen aşık oldum isme ama tek olmaz kesin bişeyle olmalı bu ismi çok beğendim 😍😍😍😍
058elf dilaraRecep tek de olabilir canım 🤗 Tabi yanına uygun isimle de olur 🌸 sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah 🥰