058elf dilaraRecep tek de olabilir canım 🤗 Tabi yanına uygun isimle de olur 🌸 sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah 🥰
dilaraRecep Ezel_hazel cok güzel isimler canım ilk kızınla dier kızının arası ne acaba merak ettim 😂 benim kız kardesim olmasını isterdimm ben bole yaş farkı olmayan kız kardeşleri hep kıskanmışımdır
Ezel_hazel dilaraRecep doğuma kadar 2 yaş 3 ay olacak pek bi yas farkı yok o yüzden biraz acelemi oldu diye düşünmedim degil ama canları sağ olsun belkide daha güzel olur bakalım artık:)
Irem1919 dilaraRecep Benim paşam geliyor ama bir kızım olsaydi ismini ASEL koyacaktım anlamı ise Cennetteki bal ırmağından bahsederken kullanılan bir isim 🤷♀️😊
Dua35 dilaraRecep çok teşekkür ederim canım doktor ilk erkeğe benzetti sonra kıza 😍bakalım sonuç ne olucak sağlıkla alalım da kucağımıza🙏🏻Erkek olursada Yavuz Selim düşünüyoruz
Nilaysare dilaraRecep bizim sare nihan imiz oldu teyzesi ama bade ada hanzade mila böyle ısimleri seviyorum
Deletedmom27 dilaraRecep Ülkü kızımın ismi🥰kardeşi de kız olsaydı İlke,Mavi,Maysa bide Tolunay arasında gidiyoduk pek tercih edilen isimler mi bilmiyorum hiç ama fikir olsun🌿
esraozbl Bende derin İdil ılgın düşünüyorum ama eşime ne desem çık cık diyor canım kızım diyelim işte yeter diyor herhalde isim bulamıcaz bu gidişle😂