dilaraRecep Kızlarr yardımmm isim önerisinde bulunmanızı istiyorum kızım olucak Allahın izniyle ama hiç isim bulamadım sizin varsa kızınız ismi ne veya kız ismi fikri olan söyleye bilirmi ? 🌸🌸🌸
Purpura26 dilaraRecep Ben öyle çok değişik isimleri sevmiyorum. Duru İpek Zeynep Alya aklımda ki isimler 😊
dilaraRecep Purpura26 duru ismi çok hoşuma gidiykr eşimede söyledim ama direk olmaz dedi diyerlerini sölicem eşime 💞
dilaraRecep LamiyaCetinkaya cok yakin arkadasimin eşinin adı umut kendisinin adı ayse birleşimi UMAY benimde hosuma gidiyor ama şimdi ayip olur 😔😌
Zynpdrn38 Şuan erkek bebeğe hamileyim ama ilerde kızım olursa Eslem, Cemre, Mira isimlerini düşünüyorum. Sana da fikir olsun.
LamiyaCetinkaya dilaraRecep Kızlarına bu ismi düşünüyorlar mı? Arkadaşınıza sorabilirsiniz, eğer düşünmüyorlarsa o ismi koyarsınız, hem ayıp da olmaz böylece
dilaraRecep A-F-B beray adinda tanidim var elimde buyudu resmen kuzenimin cocugu karakter olarak o kadar guzel ki gormen lazim yuzude cok guzel cok akıllı bir cocuk kesinlikle koy bence keske bende koyabilseydim koyardim dusunmeden 👍