aysealtuntas CanCeren hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin benim doktorum normal demişti tutunmaya çalıştığı için ağrılar oluyormuş 🧿🤲🏻😍
CanCeren Betzm malesef 12 saat çalışıyorum ama sürekli oturuyorum çok kısa süre de geçiyor yarım saat bir saat sonra tekrar oluyor 😔
Asi_0658 CanCeren 6. haftada kasik ağrısı normal kanama olmadığı sürece dr normal diyorlar 21+3 haftaligim halen benimde oluyor
CanCeren Asi_0658 çok şükür kanamam yok şimdilik ☺️ Allahım sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin 🌸🙏🏼
CanCeren mry_mst çok teşekkür ederim 🙏🏼 Maşallah Allahım sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin🌸☺️🙏🏼
CanCeren Hayalleredogru çok güzel bir şeymiş ya bu duygu allahım sağlıklı bir şekilde bebeğimizi kucaklamak kokunusunu koklamayı nasıp eder🌸 AMİN 🙏🏼
Hayalleredogru CanCeren kesinlikle öyle canım benim tüp bebek bide bir zorladı bizi rabbim kucağımıza almayı nasip etsin 🤲🏻
roserosey CanCeren Belirli bir süre daha devam edecek ağrıların, Rahim inanılmaz bir hızla büyüyor . Çok normal 🌸 Sağlıkla kavuşun ❤️🤲🏻
Nurssss CanCeren korkmana gerek yok ben 4 haftalıkken gece yarısı hastahaneye gitmeyi bile düşünmüştüm öyle kramp giriyodu simdi 8 haftalıgım baya azaldı ama ani harekette ufak kramplar oluyor cok normal hiç merak etme doktorum yerleştiği için oluyor kan falan gormediğin surece o sancıları krampları kale alma demişti 🙂
Nurssss CanCeren eger istanbuldaysan Avcılar hospitalde nil hanım var eşi benzeri olmayan bi doktor sesi tavrıyla insana huzur veriyor
Benaytemel Merhabalar 8+1 im 6 haftanın sonuna kadar sürmüştü benim kasık ağrıların sonra geçti ama çok aşırı şiddetliyse doktora görünmende fayda var ben 6. Haftada biraz kanamam la beraber geldiği için düşük riskimin olduğunu öğrenmiştim