Abcxyz CanCeren gayet normal bebek olusumu gerceklesiyor ve rahim buyuyor derken kasiklara baski cogaliyor
Nurseza CanCeren ben de 6 haftalık hamileyim ara ara oluyor sanırım normal bir durum. Doktorda olur öyle demişti son gittiğim de😊
Hayalleredogru CanCeren kesinlikle öyle canım benim tüp bebek bide bir zorladı bizi rabbim kucağımıza almayı nasip etsin 🤲🏻
Ytugcek CanCeren 2. Bebeğime hamileyim, çok normal. Rahim genişliyor sonuçta, ilk gebeliğimde doktoru arayıp soruyordum sürekli, sabir diyordu :) sadece bıçak saplanır tarzı ağrı olursa hemen ara demişti
CanCeren Myssr ona alıştımda kasık ağrıma alışamadım her seferinde bir şey mi oldu diye çok korkuyorum
Nurseza CanCeren gördük çok şükür bu hafta kal atışını duymak için gideceğiz. Ataşehir memorial parvana hnm a gidiyorum. Çok tatlı çok konuşkan bir doktor sen sormadan her şeyi anlatıyor
birprensesvebirprensannesi CanCeren Canım o 3 aya kadar oluyor 11. Haftamdayim ve hala arada oluyor ilk gebeligimde çok oldu agliyordum ağrıdan devamlı acillerde serumla ayakta duruyordum ama 3. Aydan sonra geçti
CanCeren birprensesvebirprensannesi ay benimde ilk inş öyle olmam serum takacak damar bulamıyorlar bende 😂
birprensesvebirprensannesi CanCeren Korkulacak bir durum değil canım bebiş yerleşmeye çalışıyor o sırada da bizim canımızı yakabiliyorlar. Ama bazen idrar yolu enfeksiyonu olduğunda da kasık ağrısı olabilir mesela şuan benim kasık ağrılarım ondanmış 😔