CanCeren 6 haftalık 2 günlük hamileyim hamileliğimi 2.haftamda kasık ağrısı şikayetiyle gittiğimde kan tahlilinden öğrendik fakat hala ara ara kasıklarımda çok ağrım oluyor biraz endişeli ve korkuyorum 6. Haftasında kasık ağrısı olan varmı ?
Hayalleredogru CanCeren canım uzun süre devam eder korkma 8. Hafta gibi azalır adet dönemlerine dikkat et o dönemlerde yine oluyor kaşık ağrısı rahmin büyümesine sebep ben çok kez adet oldum sandım ama olmuyorsun Allah’ın izniyle merak etme🌸
Mom046 CanCeren olur şuan orda bir inşaat var gibi düşün bebek yerine yerleşiyor sende dikkatli olmaya çalış uzan genellikle bu süreçte
CanCeren birtosbikannesi ya doktorumdan pek memnun değilim ne sorsam cevap vermiyor yada ağzının içinde konuşuyor pek bir şey anlamıyorum doktor arayışındayım 😔
CanCeren Mom046 çok teşekkür ederim 🙏🏼🌸malesef çalışıyorum gerçi sürekli oturuyorum ama uzanmaya vaktim olmuyor😔
CanCeren mrv_b teşekkür ederim 🙏🏼maşallah allahım sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin 🌸
CanCeren Nil-123 evet göründü ama doktorum başka bir şey demedi elime birde ultrasyon dan çektiği bir görüntü verdi
Sahika8989 CanCeren kasik agrin cok normal benim resmen rahmim yirtiliyormus gibi hissediyorum ilk gebeligim de muhakak seninde ilk gebdligin oldugu icin cok cok asiri derece rahatsizligin var. Ķanaman sancin daha baska seyler yoksa ayakalarini yuksek yere koyup yat yerine yerlessin en fazla bi hafta yap
Betzm CanCeren 12.hafta hatta üzeri haftasında doktorlar normal diyor dinlenince geçiyorsa korkma takip et canım
CanCeren Betzm malesef 12 saat çalışıyorum ama sürekli oturuyorum çok kısa süre de geçiyor yarım saat bir saat sonra tekrar oluyor 😔
Nurssss CanCeren eger istanbuldaysan Avcılar hospitalde nil hanım var eşi benzeri olmayan bi doktor sesi tavrıyla insana huzur veriyor
Anneadayi09 CanCeren 6. Haftamın sonuna doğru ağrılarım baya azalmıştı bi kaç haftaya insallah azalır endişe etmeyin
mry_mst CanCeren korkma benimde çok olmuştu doktorum adet ağrısı gibi ağrılarında olur endişelenme demişti şuan 12+3 olduk şükür
CanCeren mry_mst çok teşekkür ederim 🙏🏼 Maşallah Allahım sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin🌸☺️🙏🏼